Σωτήριο το πρόγραμμα «Σωτηρία» της Ιντερσαλόνικα για κάτοικο της Αλοννήσου

Σωτήριο αποδείχθηκε το Σάββατο 23/10/10 για την έγκυο κάτοικο της Αλοννήσου το ειδικό πρόγραμμα «Σωτηρία» παροχής βοήθειας της Ιντερσαλόνικα, με το οποίο προσφέρεται η κάλυψη επείγουσας αερομεταφοράς στους κατοίκους απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών! 

Η αιμορραγούσα ασθενής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο και συνοδεία Ιατρού στην Θεσσαλονίκη, ασφαλώς και επιτυχώς.

Από τις λίγες ασφαλιστικές εταιρείες με ιδιόκτητα πτητικά μέσα και ασθενοφόρα, η Ιντερσαλόνικα γνωρίζοντας άριστα την ελληνική πραγματικότητα και τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, σώζει ζωές εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση στις ιατρικές υποδομές για όλους τους συμπολίτες μας!

Με το πρόγραμμα «Σωτηρία» παρέχεται στους δήμους της χώρας η δυνατότητα να προστατεύσουν με το ελάχιστο κόστος το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, των δημοτών τους! 

Ευτυχώς για την 35χρονη που αιμορραγούσε ενώ βρίσκεται στον πέμπτο μήνα κύησης διδύμων, η Αλόννησος είναι μεταξύ αυτών των Δήμων και σε μόλις τρεις ώρες από την αίτηση παροχής βοήθειας μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης!

Μια ακόμη απόδειξη ότι η Ιντερσαλόνικα επιτελεί υψηλό κοινωνικό έργο και με ειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλες υποδομές και ιδιόκτητα μέσα προσφέρει χρήσιμες και πρακτικές υπηρεσίες, που έχει άμεση ανάγκη ο Έλληνας πολίτης, στις δύσκολες σημερινές εποχές. 

Υπενθυμίζεται ότι οι χωρίς χρέωση αριθμοί κλήσεως παροχής βοήθειας 11555 και 11556 λειτουργούν επί 24ωρης βάσης και συνεχώς από όλα τα κινητά.