NP Ασφαλιστική: Επαναληπτικά Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης 2015-2019

Η «NP Ασφαλιστική» προσανατολισμένη στις ανάγκες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, προσφέρει σε όσους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές έχουν κενά/εκκρεμότητες με τις απαραίτητες ώρες επανεκπαίδευσης για την πενταετία 2015-2019 και με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης, μία νέα σειρά επαναληπτικών σεμιναρίων και στους τρείς Τομείς Α’, Β’ και Γ’ όλων των Ετών. Ιδιαίτερα με ό,τι αφορά τον Τομέα Α’ – Κλάδοι Ασφάλισης και Προϊόντα, θα αναπτυχθούν πέντε (5) πολύ ουσιαστικές 5ωρες ενότητες για κάθε επαγγελματία ασφαλιστή.

Η παράταση που δόθηκε βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΠΝΠ/30.03.2020 για την προσκόμιση στα αρμόδια επιμελητήρια των δεκαπέντε (15) Βεβαιώσεων Επιτυχούς Παρακολούθησης, λήγει στις 30 Ιουνίου 2020.

Το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Σεμιναρίων της «NP Ασφαλιστική» έχει έναρξη την Παρασκευή 19 Ιουνίου, με την διεξαγωγή δύο (2) σεμιναρίων ανά ημέρα (8:00-13.00 και 13.00-18.00) και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ενώ είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες συνεργάτες.

Τα σεμινάρια, λόγω των έκτακτων συνθηκών της εποχής που διανύουμε, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με σύγχρονη εκπαίδευση μέσω WebEx και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας easfalistiki academia της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στο website της Εταιρίας (www.np-asfalistiki.gr).

Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα των επαναληπτικών σεμιναρίων είναι αναρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα της Εταιρίας στην ενότητα «Συνεργάτες à Ασφαλιστική Ακαδημία», ενώ για τις δηλώσεις συμμετοχής σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να σας κατευθύνει με την διαδικασία εγγραφής σας στο σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Στόχος της Εταιρίας είναι να μην υπάρχει κανένας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής χωρίς τις εβδομήντα πέντε (75) αναγκαίες ώρες Επανεκαπαίδευσης και χωρίς τις δεκαπέντε (15) Βεβαιώσεις Επαναπιστοποίησης, επειδή βασική πεποίθηση των στελεχών της «NP Ασφαλιστική» είναι ότι ο καλά εκπαιδευμένος και ενημερωμένος επαγγελματίας ασφαλιστής είναι αυτός που θα χαράξει με επιτυχία το παρόν και το μέλλον στην ασφαλιστική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*