Προσφορά ζωής από την ΕΑΣΕ: Δωρίζει 5.000 μάσκες στο Υπ. Υγείας

Συνδράμοντας στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19

Στηρίζοντας την υπεράνθρωπη προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και κυρίως των γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων στον τομέα της νοσοκομειακής περίθαλψης απέναντι στον COVID-19, η ΕΑΣΕ προχώρησε σε δωρεά 5.000 μασκών για τα νοσοκομεία της χώρας.

Ήδη οι μάσκες παρελήφθησαν χθες το μεσημέρι από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υγείας.Στη σχετική επιστολή αποδοχής της δωρεάς ο υπουργός Υγείας κ. ΒασίληςΚικίλιας ευχαριστεί την ΕΑΣΕ για την πρωτοβουλία αυτή, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί καίρια συνδρομή σε ώρες κοινωνικής ευθύνης.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ δήλωσε: «Κάναμε ό,τι είναι δυνατό ως ΕΑΣΕγια να βρούμε τις μάσκες που βρίσκονται σε έλλειψη. Απευθύνω έκκληση στα μέλη μας και σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν μέσω του ρόλου τους με κάθε διαθέσιμο τρόπο και μέσο σεαυτή τη μεγάλη μάχη που δίνουμε όλοι μας απέναντι στην απειλή του COVID-19.

Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, που με ηρωισμό και αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του πολέμου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*