Στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης η Βασιλική Λαζαράκου

Τι είδους εποπτεία απαιτείται στον 2ο πυλώνα ασφάλισης; ποιές οι προκλήσεις και τα βήματα που απαιτούνται σε θεσμικό επίπεδο από όλες τις πλευρές ώστε να υπάρξει πρόοδος στα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης και στη χώρα μας;

Τις θέσεις και την οπτική της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναμένεται να αναλύσει η επικεφαλής κα Βασιλική Λαζαράκου από το βήμα του ερχόμενου 1ο Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων της στην Επ. Κεφαλαιαγοράς η κα Λαζαράκου έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα εταιρικής διακυβέρνησης κλπ.

Δείτε στο βίντεο: Βασιλική Λαζαράκου στo Greek Corporate Governance Summit 2019: Προτεραιότητα η εταιρική διακυβέρνηση

Πλήθος παραγόντων, υψηλόβαθμων αξιωματούχων, Ελλήνων και ξένων και θεσμικών φορέων θα συμμετέχουν στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, με κορυφαία παρουσία αυτή του Προέδρου της EIOPA, κ. Gabriel Bernardino, ως κεντρικού ομιλητή. Το παρόν στο Συνέδριο θα δώσουν, επίσης, άνθρωποι της αγοράς, εκπρόσωποι εργαζομένων/εργοδοτών, asset managers, αναλογιστές, ορκωτοί λογιστές, εσωτερικοί ελεγκτές και λοιποί εμπειρογνώμονες με στόχο μια ολιστική προσέγγιση της δράσης και του τρόπου λειτουργίας των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*