Καινοτόμες Τεχνικές Τηλεφωνικής Επικοινωνίας για Διαμεσολαβητές

Δευτέρα 13/01/2020 στις 18.00

– Ιδιαιτερότητες τηλεφωνικής επικοινωνίας και Στυλ Τηλεφωνικής Συμπεριφοράς- Στόχοι Εξερχομένων Κλήσεων- Γενικές Αρχές Τηλεφωνικής Προσέγγισης, Κανόνες που διέπουν την συνομιλία μας με τον πελάτη και Στάδια στην Τηλεφωνική Προσέγγιση- Παροχή Κινήτρου για να μας ακούσει & ερωτήσεις που υποχρεώνουν σε Θετική Απάντηση- Χειρισμός πιθανών Αντιρρήσεων του Πελάτη- Αναγνώριση Μηνυμάτων Αγοράς και επιλογή του Πότε και Πώς θα κλείσουμε

Σε ποιους απευθύνεται
Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD και ΠΑΝΟΡΜΟΣ.
Περιγραφή & Σκοπός του Webinar
Να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες ολοκληρωμένη αντίληψη για την έννοια της τηλεφωνικής επικοινωνίας και να έχουν στη διάθεσή τους μια δομημένη τηλεφωνική προσέγγιση σε έναν υποψήφιο πελάτη, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών.
Εισηγητής
Ο Γιώργος Χανός είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία. Έχει διατελέσει Διευθυντής Εκπαίδευσης σε μεγάλο χρηματοοικονομικό Όμιλο και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια με περισσότερες από 18.000 εκπαιδευτικές ώρες ως Εισηγητής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επιστημονικός Υπεύθυνος και Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έχει κληθεί σε συνέδρια και ημερίδες ως ομιλητής. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον ΕΟΠΠΕΠ για τα αντικείμενα marketing, management, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και επικοινωνία. Τακτικό μέλος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και της ΕΕΔΕ. Συνεργάζεται με το ΕΙΑΣ από το 2006. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πάνω από 250 επιχειρηματικών projects (Marketing Plans, Sales Action Plans, Recruiting και Training Projects) για πολλές επώνυμες επιχειρήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*