Webinar: Ο ρόλος της συναισθηματικής νοημοσύνης στον εργασιακό χώρο

Γνωρίζεις ότι η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει το πώς διαχειριζόμαστε τη συμπεριφορά μας, το πώς εμπλεκόμαστε στις διάφορες κοινωνικές καταστάσεις και παίρνουμε προσωπικές αποφάσεις, για να επιτύχουμε θετικά αποτελέσματα;Το insurancewebinars.gr αντιλαμβάνεται πως η σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης είναι  τεράστια και στον επαγγελματικό μας γίγνεσθαι και ως εκ τούτου διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στις 17:00 μια χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση για να ανακαλύψουμε τον «ρόλο της συναισθηματικής νοημοσύνης στον εργασιακό χώρο».

Πιο συγκεκριμένα, με τον όρο συναισθηματική νοημοσύνη νοείται η ικανότητα να αναγνωρίζει κανείς τα δικά του συναισθήματα, να τα κατανοεί και να τα ελέγχει. Είναι ακόμη, η ικανότητα να αναγνωρίζει και να κατανοεί τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω του και να μπορεί να χειρίζεται αποτελεσματικά τόσο τα δικά του συναισθήματά όσο και τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Εισηγητής και συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc, Life& Executive TransformationExpert, NLP Trainer, Seminar Leader, Speaker.

Σκοπός του webinar είναι κάθε συμμετέχοντας να προσεγγίσει το πώς νιώθει, πώς νιώθουν οι άλλοι και τι πρέπει να κάνει για αυτό. Επίσης, να αντιληφθεί τι ον κάνει να αισθάνεσαι καλά, τι άσχημα και πώς να μεταβεί από το “άσχημα” στο “καλά”. Τέλος, θα γίνει αναφορά στη συναισθηματική αυτογνωσία, την ευαισθησία και τις διαχειριστικές ικανότητες που μας βοηθούν να μεγιστοποιήσουμε την μακροπρόθεσμη ευτυχία και επιβίωσή μας.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, 17:00-18:30.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον ιστότοπο και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής: (http://insuranceinnovation.gr/seminars/emotional_intelligence/)

Πιο συγκεκριμένα, η εισήγηση θα δομηθεί σύμφωνα με της εξής θεματολογία:

  • Τι είναι η Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ)
  • Οι 5 διαστάσεις της Συναισθηματικής Νοημοσύνης
  • Τα βασικά συναισθήματα & πώς να τα αναγνωρίζουμε
  • Γιατί τα συναισθήματα είναι τόσο σημαντικά στην εργασιακή καθημερινότητα
  • Ανάπτυξη της Συναισθηματική Νοημοσύνης και πως επιτυγχάνεται

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life and Executive TransformationExpert, και εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους.

Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.ΟΝίκοςκατέχειταπτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίοΟικονομικώνΕπιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος CertifiedBasicEricksonianHypnotist και NLPTrainer.Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*