ΕΕΑ: Όλοι «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» στον αγώνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α., με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις γυναίκες, συμβάλλουν στην πράξη στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, στην οποία είναι αφιερωμένος ο μήνας Οκτώβριος.

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με τίτλο «Ενώνουμε Δυνάμεις για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», οι γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη και τη θεραπεία της νόσου, από έναν εξαιρετικό επιστήμονα, τον Dr Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, Πρόεδρο Δ.Σ. και Ιδρυτής της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίαση-Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ).

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είναι μία ομάδα εθελοντών γιατρών με βασικό στόχο τη στήριξη οικονομικά αδύναμων γυναικών με καρκίνο του μαστού. Στηρίζει επίσης νέους επιστήμονες στην εκπαίδευσή τους καλύπτοντας τα έξοδα συμμετοχής τους σε επιστημονικά δρώμενα, και ενημερώνει τις γυναίκες της περιφέρειας με εξορμήσεις ελέγχου που πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν σε όλη την επικράτεια.

Για  τις Γυναίκες στο κοινωνικό πεδίο αλλά και στον επιχειρηματικό στίβο, θα μιλήσουν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. κ.ά., ενώ θα παρουσιαστεί και το λογότυπο της Επιτροπής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/10/2019 στις 18:00 στο Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*