Πλούσιο το καλαντάρι των ασφαλιστικών – τι περιμένουμε αυτή την βδομάδα

του Βάϊου Κρόκου

Πλούσιο σε γεγονότα είναι το καλαντάρι για αυτή την εβδομάδα. Οικονομικά αποτελέσματα, πωλήσεις και βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών περιλαμβάνονται στο «μενού» ασφαλιστικών εταιρειών. Το βλέμμα της αγοράς στρέφεται σε ΝΝ, Interamerican, Eurolife και AXA Ασφαλιστική αντίστοιχα, με την προσδοκία για θετικές επιδόσεις και μηνύματα για περαιτέρω ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

NN: «Η πώληση είναι τέχνη»

Το συνέδριο πωλήσεων της ΝΝ Hellas πραγματοποιείται την Τρίτη 7 Μάϊου κατά το οποίο θα λάβουν χώρα οι σχετικές βραβεύσεις: Ημερολογιακό ΝΝ Πρακτορειακή, Αύξηση Χαρτοφυλακίου Πρακτορειακής, Βράβευση Ομαδικών – Νέα Παραγωγή, Βράβευση Ομαδικών – Αύξηση Χαρτοφυλακίου, e-application – Ποσοστό Χρήσης, e-application – Πλήθος αιτήσεων, Quality of Sales, Διατηρησιμότητα Σταθμισμένης Παραγωγής, Αριθμός Συμβολαίων, Recruitment.

Θα υπάρξουν επίσης βραβεύσεις για Ανάπτυξη Νέων Συνεργατών, Βράβευση Γραφείων της Περιφέρειας, Ημερολογιακό Ζωής – Νέοι Συνεργάτες, Ημερολογιακό Ζωής.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος κα Μαριάννα Πολιτοπούλου αναμένεται να αναφερθεί στα πεπραγμένα, τις προκλήσεις και το στίγμα που επιδιώκει να δώσει η εταιρεία την «επόμενη μέρα».

«Με την κληρονομία της Ιστορίας και όχημα τον Μετασχηματισμό στον δρόμο της Σταθερής Κερδοφορίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Interamerican, την Τετάρτη 8 Μαϊου παρουσιάζονται τα οικονομικά αποτελέσματα το 2018.

Μετά το πετυχημένο συνέδριο πωλήσεων της εταιρείας, η διοίκηση της Interamerican δίνει τον τόνο για τον σχεδιασμό, τις προοπτικές της εταιρείας και της ασφαλιστικής αγοράς.

Διαβάστε: Γ. Καντώρος: Ο ρόλος της Interamerican στα επόμενα 50 χρόνια

Εξέλιξη και Επένδυση στον Άνθρωπο

Μια διαφορετική συνάντηση αναφορικά με τις επιδόσεις και την προσφορά πραγματοποιεί την Πέμπτη 9 Μαίου η Eurolife. Στόχος της εταιρείας, μεταξύ άλλων, είναι να εστιάσει στην εξέλιξη και την καθημερινή επένδυση στον άνθρωπο.

Διαβάστε: Ν. Δελένδας, Eurolife: Νέοι ρεαλιστικοί στόχοι για το 2019

Το ετήσιο συνέδριο και η βράβευση των συνεργατών που σημείωσαν υψηλές αποδόσεις πραγματοποιεί την Παρασκευή 10 Μαϊου, η AXA Ασφαλιστική. Ο γνωστός όμιλος συνεχίζει την ανοδική της πορεία υπό το πρίσμα του ψηφιακού μετασχηματισμού, με την διοίκηση στέλνει μήνυμα περαιτέρω συνέχισης των προσπαθειών προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Έσοδα 35 δισ. για την ΑΧΑ το α’ 3μηνο 2019

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*