Εύσημα Ιντερσαλόνικα προς το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης

Θα φανεί ίσως περίεργο, σε παλαιούς και γνώστες της ασφαλιστικής αγοράς, το γεγονός ότι η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και ο εκπρόσωπός της, κ. Μελάς Γιαννιώτης, επίσημα και δημόσια, για μία ακόμη φορά, αισθάνονται την ηθική υποχρέωση να απευθύνουν ένα μεγάλο και ειλικρινές εύγε και μπράβο στο Ελληνικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης (Γ.Δ.Α.) και ιδιαίτερα στον έμπειρο Πρόεδρό του, κ. Γεώργιο Τζανή, που τιμά με την σωφροσύνη, γνώση και ευγένειά του, το Γραφείο, την ασφαλιστική αγορά και την χώρα μας.

Αφορμή για τον νέο δημόσιο έπαινο αποτέλεσε η από 12 Ιανουαρίου 2010 πεντασέλιδη απαντητική επιστολή του, που χαρακτηρίζεται από πληρότητα, νομιμότητα, σαφήνεια και ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά μας θέματα, σε τρία καίρια ερωτήματα, που έθεσε εγγράφως η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ως μέλος του Γ.Δ.Α.

Η παραπάνω αξιέπαινη ενέργεια του Γ.Δ.Α. Ελλάδος αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία σε μία εποχή στείρα και αρνητική, απαξιωτική του Θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης και των εντίμων, σωφρόνων και αξιοπρεπών υπηρετών της, που δυστυχώς εκλείπουν απελπιστικά.

Παρόμοιες Προσωπικότητες έχει άμεση χρεία ο Θεσμός και η αγορά στην χώρα μας, ιδιαίτερα δε ικανούς να αναγνωρίζουν και να τιμούν τους ικανούς.