Full Health: Για μια ζωή γεμάτη υγεία

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ κας Τσιροπούλου Λουίζα, Προϊσταμένη του Τομέα Marketing

 

Εδώ και 127 χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική έχει έναν στόχο: να κάνει τους ασφαλισμένους της να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια, όσο ρευστά κι αν φαντάζουν όλα γύρω μας. Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι ανακατατάξεις στις παροχές των ασφαλιστικών φορέων, έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές ως προς τις προτεραιότητες, τις συνήθειες και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και ιδιαίτερα στο κομμάτι των ιατροφαρμακευτικών καλύψεων.

 

Στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια στροφή στην ιδιωτική ασφάλιση για την κάλυψη τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας περίθαλψης, ενώ ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του κόσμου είναι  προγράμματα που δεν απαιτούν τη χρόνια ή σταθερή δέσμευση, ιδιαίτερα μέσα στους αβέβαιους καιρούς που βιώνουμε. Οι βασικοί παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος, είναι η ευελιξία μεταξύ συνδυασμού παροχών και κόστους, η οποία να εξασφαλίζει όμως την παράλληλη εγγύηση παροχών/καλύψεων.

 

Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ασφαλισμένου, η Εθνική Ασφαλιστική μπαίνει στη νέα εποχή νοσοκομειακής ασφάλισης με το καινοτόμο ανταγωνιστικό προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το πλήρες πρόγραμμα υγείας, Full Health.

 

Το πρόγραμμα Full Health  διανεύει ήδη μια επιτυχημένη πορεία τριών ετών και αποτελεί την πλέον ευέλικτη λύση ασφάλισης υγείας, προσφέροντας στον ασφαλισμένο ποιοτικές υπηρεσίες. Παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα πιο σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα της χώρας και να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας. Παράλληλα, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του και στις οικονομικές του δυνατότητες, προσφέροντας νέες, πρωτοποριακές παροχές.

 

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα Full Health της Εθνικής Ασφαλιστικής, εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι 1.500.000€. Ο ασφαλισμένος στη συνέχεια επιλέγει το νοσοκομείο στο οποίο θα αποταθεί – είτε για τη φροντίδα, είτε για τη νοσηλεία του – τον γιατρό που θα τον παρακολουθήσει, τη θέση νοσηλείας του και το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής στις δαπάνες ανά νοσηλεία 0€, 500€, 1.500€, 3.000€ ή 6.000€ ή 10.000€ κατά έτος).

 

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα καθορισμού και του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές του, έχοντας στη διάθεσή του 5 διαφορετικούς συνδυασμούς. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω συμβεβλημένου ομίλου διαγνωστικών κέντρων, όπως επισκέψεις σε γιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, ή ακόμα και τη λήψη δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης.

 

Το πλήρες πρόγραμμα υγείας Full Health, απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φροντίσουν την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής τους, απολαμβάνοντας μια ζωή γεμάτη υγεία!

 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ ενός μήνα και 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι και 65 ετών. Μεριμνώντας ωστόσο και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, προσφέρονται συνδυασμοί νοσοκομειακής κάλυψης Full Health που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία 1.500€, 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος συνδυασμός κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full Health, που διασφαλίζει την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με  ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων 2.000€ και 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στις δαπάνες).

 

Παράλληλα, για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας προσφέρονται σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις (από 20% για την/τον σύζυγο έως και 100% για το 4ο παιδί και άνω), οι οποίες μπορούν να ελαφρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

 

Επιπροσθέτως, με το πλήρες πρόγραμμα υγείας Full Health:

  • το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50% ανάλογα µε την επιλογή του Νοσοκομείου.
  • σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική νοσηλευτικά ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50%.
  • δίνεται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να µην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full Health.
  • παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μιας σειράς από ιατρικές πράξεις χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως στα συμβεβλημένα µε την Εθνική Ασφαλιστική νοσηλευτικά ιδρύματα.
  • καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία.
  • ο ασφαλισμένος επωφελείται από τους βελτιωμένους και φιλικούς όρους του ασφαλιστηρίου του, που τον βοηθούν να κατανοήσει με απόλυτη διαφάνεια τη λειτουργία του προγράμματός του.

 

Ενδεικτικά, το μηνιαίο ασφάλιστρο για έναν ασφαλισμένο 35 ετών είναι 34€, επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας ίσο με 1.500€ και νοσηλεία σε Β’ θέση.

 

Η Εθνική Ασφαλιστική έχει επίσης σχεδιάσει καλύψεις που μπορούν να ολοκληρώσουν την κάλυψη του ασφαλισμένου, όπως η Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα που προστατεύει τον ασφαλισμένο από τις αρνητικές επιπτώσεις ενός ατυχήματος και η Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, η οποία διασφαλίζει στον ασφαλισμένο πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθεί άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας του.

 

Επιπλέον, προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης σε ανθρώπους με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, οι οποίοι τις έχουν πραγματικά ανάγκη. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U προσφέρουν ιδανικές λύσεις για άτομα τα οποία λόγω του βεβαρυμμένου ιατρικού ιστορικού τους δεν είναι δυνατό να ασφαλιστούν με τα υπόλοιπα διαθέσιμα προγράμματα υγείας και κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων, σύμφωνα με τους κανόνες ανάληψης που ισχύουν στην αγορά.

 

Εμπιστοσύνη, αφοσίωση, άμεση εξυπηρέτηση είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της. Με γνώμονα τις  ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσεται διαρκώς και παράλληλα δημιουργεί προγράμματα και τις υπηρεσίες που να αγκαλιάζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στον τομέα της υγείας, κληροδοτώντας έτσι την πολύτιμη αξία της πρόληψης και της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*