Affidea, After Summer Care

Προσφορά θεραπείας προσώπου «After Summer Care» στην Affidea

Καθώς το καλοκαίρι έφτασε επίσημα στο τέλος του, ήρθε η στιγμή να φροντίσουμε την ταλαιπωρημένη κι επηρεασμένη από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδα του προσώπου μας, για προληπτικούς λόγους.

Για την Affidea, το μότο «πάνω από όλα είναι η υγεία» δεν είναι ένα απλό σύνθημα, ούτε και η αισθητική πολυτέλεια – αλλά πλέον ανάγκη.

Τι συστήνουν οι ειδικοί;

Οι ειδικοί της Affidea συστήνουν μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου «After Summer Care» που περιλαμβάνει καθαρισμό με ήπιο peeling από νεκρά κύτταρα και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας με βιταμίνες και ορό υαλουρονικού οξέως.

Η θεραπεία βελτιώνει αισθητά την όψη και την ποιότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο λείο, λαμπερό και νεότερο από ποτέ. Τα πρόσθετα δραστικά ιχνοστοιχεία θρέφουν τα κύτταρα σε βάθος, ενώ αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας από τα σημάδια του ήλιου, περιορίζοντας σταδιακά τα σημάδια γήρανσης με αποτέλεσμα ένα αναζωογονημένο, απαλό και υγιές δέρμα.

Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένο δερματολόγο με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, και προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ από τις 3 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου. Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στην Affidea Αθηνών στο 2107241416, στην Affidea Περιστερίου στο 210 5760345 ή στην Affidea Ηρακλείου Κρήτης στο 2810342500.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*