Από αριστερά, ο Vincent Teekens, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών, ο Πάνος Κούβαλης, διευθυντής Anytime - Direct Business, ο Σπύρος Οικονόμου, Head of Anytime Cyprus, και η Καίτη Αλεξάνδρου-Φωτιάδου, Head of Anytime Cyprus Operations

Ενός έτους έγινε η Anytime Κύπρου, ξεπερνώντας τους 10.000 πελάτες

Ένα έτος επιτυχημένη δραστηριότητα στην Κύπρο συμπλήρωσε η Anytime online της INTERAMERICAN και, με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια, οργάνωσε στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία -όπου εδρεύει- εορταστική εκδήλωση για συνεργάτες και φίλους.

«Την ιδιαίτερα θετική πορεία της Anytime στην Κύπρο επιβεβαιώνουν οι 10.000 ευχαριστημένοι πελάτες. Έχοντας κτίσει ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, η οικογένεια της Anytime μεγαλώνει διευρύνοντας τις δυνατότητές της με ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό: την ικανοποίηση των πελατών της και την άμεση εξυπηρέτηση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Anytime και της INTERAMERICAN απηύθυνε ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ο οποίος υπογράμμισε πως τα έως σήμερα αποτελέσματα έχουν δικαιώσει απόλυτα την επιλογή της Διοίκησης του Οργανισμού να δραστηριοποιηθεί στην κυπριακή αγορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της ΙΝΤERAMERICAN και της Αnytime, πρόσωπα της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και μέσων ενημέρωσης, καθώς και φίλοι. «Πρώτο ρόλο» στη βραδιά είχαν οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών διαφημίσεων της Anytime στην Κύπρο, με τις ευρηματικές ιστορίες τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*