Πάμε για εξαγορές;

Η διάθεση για εξαγορές έχει χαθεί από την ασφαλιστική αγορά και αυτό είναι εμφανές.
 
Βέβαια το θέμα των εξαγορών ήταν πάντα θέμα διάθεσης και όχι ουσίας διότι κυρίως σε επίπεδο προθέσεων απασχολούσε τους μεγαλοπαράγοντες.
 
Ανακοινώσεις έμμεσες ή άμεσες, ότι υπάρχει ενδιαφέρον και γίνονται συζητήσεις και διάφορα αλλά σχετικά.
 
Στην πράξη τίποτα. Τα προξενιά ήταν από την αρχή στραβά, αλλά οι προσδοκίες μεγάλες και το αίσθημα ευφορίας ακατανίκητο.
 
Ακόμη χειρότερα λέγεται ότι και κάποιες που έγιναν, τελεσφόρησαν και θεωρούνται βέβαιες είναι χωρίς χρηματικό υπόβαθρο. Στον αέρα.
 
Αξιοσημείωτη και η περίπτωση εταιρείας που χρόνια τώρα προχωρεί σε εξαγορές. Έχει αποδείξει ότι τις προχωρεί στα λόγια και αυτά ακόμη με δυσκολίες. Πες το κι ας πέσει χάμω;
 
Δεν αγοράζονται χρεωμένες εταιρείες, ούτε πωλούνται εταιρείες κοψοχρονιά.
 
Εκείνες οι εποχές που οι πωλήσεις γίνονταν με εξωπραγματικές τιμές πέρασαν και οι αγοραστές ακόμα υποφέρουν.
 
Συνωστισμός διευθυντών στην Interamerican. Ωστόσο υπάρχει και η εναλλακτική λύση της αποκέντρωσης αλλά θα αναλάβουν τα ενοίκια της στέγασης και θα τα βρουν στις προμήθειες. Να δούμε που θα βγει.
 
Στελέχη από την αγορά κατευθύνονται στην Allianz. Κάτι ξέρουν, τυχαίο γεγονός, ή νέα εξόρμηση στην αγορά για να επαναπροσδιοριστούν οι αξίες;
 
Μάχη για το αυτοκίνητο δίνει η Εθνική Ασφαλιστική. Μπρος ασφάλιστρα και πίσω ανάκτηση χαμένου στόλου. Πρέπει να υπάρχει και δέλεαρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*