Print

Συνεργασία Saxo Bank, Microsoft για το cloud στον χρηματοπιστωτικό κλάδο

Microsoft και Saxo Bank ανακοίνωσαν τη στρατηγική συμμαχία τους με στόχο τη μεταφορά όλης της τεχνολογικής υποδομής της Saxo Bank στο Cloud της Microsoft.

Οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες βρίσκονται στα πρόθυρα μιας μεταμόρφωσης. Είναι καθοριστικής σημασίας για τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να αξιοποιήσουν τα δεδομένα και τις υπηρεσίες cloud ως στρατηγικό πλεονέκτημα στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον – σε ένα μέλλον που συνδέεται στενά με τη συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις ασφάλειας, την προστασία του απορρήτου και το κανονιστικό πλαίσιο. Με αυτή τη σύμπραξη, η Saxo Bank φιλοδοξεί να κινηθεί στην πρωτοπορία των λύσεων μέσω cloud στην χρηματοπιστωτική αγορά.

Η Saxo Bank, ηγετική εταιρεία του Fintech με έμφαση στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, έχει την έδρα της στη Κοπεγχάγη της Δανίας, ωστόσο εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 170 χώρες προσφέροντάς τους πρόσβαση σε επενδύσεις στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές. Παρέχει επίσης υπηρεσίες «Banking-as-a-service» (BaaS) και επιτρέπει σε άλλες τράπεζες και διαμεσολαβητές να αξιοποιήσουν την τεχνολογία της, αλλά και την πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου.

————————————————————————————————————————————-

Σήμερα η Saxo Bank υποστηρίζει περισσότερες από 120 συνεργασίες ιδιωτικής επωνυμίας (white label) σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από την ιδιαίτερη τεχνολογία της για την πραγματοποίηση επενδύσεων και συναλλαγών, η Saxo Bank διευκολύνει την πρόσβαση σε περισσότερα από 35.000 χρηματοπιστωτικά μέσα από διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*