Ετοιμοι απέναντι στις προκλήσεις Μ. Τάτσης, Σ. Σοφόπουλος, Γ. Σηφάκης

της Ελενας Ερμείδου

Απέναντι στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς, από τις νέες τους θέσεις στην Εθνική Ασφαλιστική, τα τρία έμπειρα στελέχη: οι κ.κ. ΜιχάληςΤάτσης  Επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σωτήρης Σοφόπουλος , Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής  Bancassurance, Marketing,  Διαφήμισης  &  Λοιπών Συνεργασιών, είναι έτοιμα, ο καθείς στο τομέα του αλλά, και συναινώντας τις δυνάμεις τους με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεισφέρουν τα μέγιστα, ώστε να εκπληρώσουν με απόλυτη επιτυχία έναν από τους βασικούς, μεταξύ των άλλων σκοπούς της Εθνικής Ασφαλιστικής, την  άριστη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μέσα από την παροχή νέων ολοκληρωμένων προϊόντων και μέσα από την σωστή ολιστική προβολή της εταιρείας στην αγορά.

Ειδικότερα μετά από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο οργανόγραμμα της Εθνική Ασφαλιστικής στο πλαίσιο του στρατηγικού της πλάνου:

Ο Μιχάλης Τάτσης, πρώην διευθυντής του  πρακτορικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σήμερα είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Η ευθύνη του, 1.500 και πλέον συνεργάτες του ελεύθερου δικτύου της Εταιρίας με την ιδιότητα Ασφαλιστικών Συμβούλων, Μεσιτών και Πρακτόρων.   Οι περιοχές ευθύνης του εκτός από την ανάπτυξη του δικτύου (στρατολόγηση) συμπεριλαμβάνουν τις συμβάσεις/προμήθειες, την εκπαίδευση, τα στατιστικά των πωλήσεων, παροχές-συστήματα υποστήριξης του δικτύου, τον κανονισμό πωλήσεων. Ο Μιχάλης Τάτσης έχει μεγάλη εμπειρία στη λειτουργία μιας ασφαλιστικής εταιρίας, έχοντας αναλάβει για περισσότερα από 20 χρόνια σημαντικές και διαφορετικές θέσεις σε ασφαλιστικούς ομίλους..Είναι κάτοχος πτυχίου μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά μαθήματα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

Ο Σοφόπουλος Σωτήρης, πριν αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντα ως Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων είχε αναλάβει την Διεύθυνση του  Διεθνούς δικτύου στην Ρουμανία και την Κύπρο. Εχει ολοκληρώσει σπουδές στα Μαθηματικά Computer Science University of London, Computer Science University of Birmingham , Chartered Insurance Institute of U.K.καθώς και σπουδές στα Χρηματοοικονιμικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Γιάννης Σηφάκης είναι ο Διευθυντής Bancassurance  Marketing,  Διαφήμισης  και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική. Πρωτίστως είχε την ευθύνη του Bancassurance Marketing &  Λοιπών ΣυνεργασιώνΔιαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Τραπεζοασφαλιστικό Marketing, καθώς  και στο χώρο των πωλήσεων, έχοντας συντελέσει επιτυχώς στην ανάπτυξη του Bancassurance, στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Μεταξύ των άλλων έχει διατελέσει  Διευθυντής  Marketing  και εκπαίδευσης της Αγροτικής Ασφαλιστικής, Marketing & Sales Director  και μέλος του  Management Team της  ING Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται, στα μέσα του τρέχοντος μήνα Η Εθνική Ασφαλιστική, η Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*