Τα μυστικά της A-Team για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

της Ελενας Ερμείδου

Ηλεκτρονικό ραντεβού με τους πελάτες της κλείνει η A-Team μέσω skype ή ooVoo έτσι ώστε όλοι οι πελάτες /υποψήφιοι πελάτες όπου και αν βρίσκονται, έχοντας μία σύνδεση ίντερνετ να μπορούν να συνομιλήσουν από κοινού με τον εξειδικευμένο εκπρόσωπο για να διερευνήσουν την ανάγκη και το ύψος ασφάλισης και εφ’ όσον το επιθυμούν να κλείσουν ένα προσωπικό ραντεβού για να τους εξηγηθεί αναλυτικά η λύση στις ανάγκες τους.

Κανένας πελάτης της δεν εκπροσωπείται μόνον από το δικό του ασφαλιστικό σύμβουλο αλλά από ολόκληρη την ομάδα των ανθρώπων και αυτή είναι η διαφοροποίηση της A-Team από την υπόλοιπη αγορά.

Τα πλεονεκτήματα του σχήματος αυτού μεταξύ των άλλων είναι το ότι σε ελάχιστο χρόνο υπάρχει η μέγιστη απόδοση, δεν υπάρχουν μετακινήσεις και περιορισμοί, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, η επικοινωνία πραγματοποιείται από απόλυτα καταρτισμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η υπηρεσία διακρίνεται παράλληλα και για το After Sales Service, αλλά και για την σύντομη και γρήγορη διεύρυνση πιθανών αναγκών και ραντεβού μόνο στην περίπτωση πραγματικού ενδιαφέροντος.

Η ομάδα A- Team αναπτύσσεται σε 9 πόλεις στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλία. Η Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου υποστηρίζεται από πέντε διακεκριμένους managers και πλαισιώνεται από 65 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους. Το συνολικό χαρτοφυλάκιο στη ζωή και τις γενικές ασφαλίσεις αγγίζει τα 5.500.000 ευρώ με πάνω από 17.500 πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www. e-asfaliseis.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*