back to top
11.5 C
Athens
Τρίτη 17 Μαρτίου 2026

Εθνική Ασφαλιστική, κλινική Ρέα και Ευρωκλινική Παίδων ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Εθνική Ασφαλιστική, η Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική, αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην κλινική Ρέα, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στην ανανέωσή του.

- Advertisement -

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων, μέσω του προγράμματος «Full Health», προσφέρουν στα νεογέννητα της κλινικής Ρέα παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία, διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο, την Ευρωκλινική Παίδων.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/10/2016, με προσκεκλημένους συνεργάτες των τριών εταιρειών, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορος Σαρδελής δήλωσε: «Πρόκειται για μια συνεργασία που θα αποδώσει όχι μόνο εταιρικές αλλά και κοινωνικές υπεραξίες. Είναι ένα μικρό λιθαράκι στο όραμα που έχουμε στην Εθνική Ασφαλιστική για την αποστολή της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας».

- Advertisement -

Ο Σταύρος Φωτόπουλος, αντιπρόεδρος και επιστημονικός Διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Ρέας, επισήμανε: «Με αυτή τη συνεργασία αγκαλιάζουμε την ελληνική οικογένεια, στηρίζουμε τη δημιουργία της και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και μετά την έξοδο από το μαιευτήριο!», ενώ ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, τόνισε: «Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, το πρόγραμμα αυτό στηρίζει τους νέους γονείς και προστατεύει την υγεία των μικρών ασθενών με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας από την Ευρωκλινική Παίδων».

Επίσης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς σημείωσε, με τη σειρά του, πως με το πρόγραμμα αυτό η εταιρεία ασφαλίζει νέες ζωές και σηματοδοτεί την αναγκαιότητα της ασφάλισης από τη στιγμή που ένας άνθρωπος γεννιέται. Τέλος, ο Αντώνης Βουκλαρής, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, δήλωσε: «Η Ευρωκλινική, ιστορικά προσηλωμένη στην ποιότητα, δίνει πλέον έμφαση και στην εξυπηρέτηση του ασθενούς, μέσω της εφαρμογής των αυστηρότερων διεθνών προτύπων αλλά και στρατηγικών συνεργασιών όπως είναι αυτή με την Εθνική Ασφαλιστική και τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική  Ρέα».

Το πρόγραμμα και τα ιδιαίτερα πλεονέκτημά του παρουσιάστηκαν από τη διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελένη Αβρανά, ενώ η εκδήλωση συντονίστηκε από τον διευθυντή Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών της εταιρείας Γιάννη Σηφάκη.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα» προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας και σημαντικά συμπληρωματικά οφέλη, όπως απεριόριστες επισκέψεις σε δίκτυο παιδιάτρων με συμβολικό αντίτιμο 20 € και δωρεάν κάλυψη σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών.

Στις σημαντικές παροχές ξεχωρίζει το ανώτατο όριο κάλυψης για νοσηλεία μέχρι και 1.500.000 €. Για τον 1ο χρόνο ασφάλισης η κάλυψη ισχύει μόνο για νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας έως 500 € και από τον 2ο χρόνο, ενώ η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα συμβεβλημένα, ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία με βάση τους όρους του συμβολαίου, σε περίπτωση νοσηλείας στην Ευρωκλινική Παίδων η συμμετοχή μειώνεται σε 250€.

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης, όπως ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσίαση του προγράμματος:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Πειραιώς ξεκινά…

Τη μεγάλη διαφορά στο τραπεζοασφαλιστικό κανάλι ετοιμάζεται να κάνει η ασφαλιστική, ενώ η τράπεζα δεν μοιάζει να βιάζεται ούτε με την NN ούτε με την ERGO

Στη μαγευτική Αλσατία ταξίδεψε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Κοινή υπόσχεση, στο επόμενο ταξίδι όχι απλώς να μη λείψει κανείς, αλλά «η ομάδα να είναι πολυπληθέστερη με νέους Συνεργάτες και νέες συμμετοχές»

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Η σημασία του ποιοτικού ύπνου για την υγεία και την ευεξία

Η Εθνική Ασφαλιστική καλεί το κοινό να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις συνήθειες ύπνου και να υιοθετήσει πρακτικές που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητάς του

Το Youth Leaders 2026 επιστρέφει στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετέχει στην εκδήλωση, καλώντας τους νέους να γνωριστούν με την ομάδα της και να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έξι μήνες χωρίς γ‑κάμερα το Βενιζέλειο – SOS για τη χρηματοδότηση και τις διαγνωστικές υπηρεσίες

Η καθυστέρηση στην προμήθεια νέου εξοπλισμού απειλεί πλέον την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, προειδοποιεί η Ένωση Εργαζομένων

ΙΣΑ και φορείς ΠΦΥ: Να συνεχιστεί το «Προλαμβάνω» μετά τη λήξη της χρηματοδότησης

Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 5,2 εκατ. πολίτες, ενώ έχουν εντοπιστεί περίπου 180 χιλ. νοσήματα

Κρίση στην Ογκολογική του ΠΓΝ Ιωαννίνων με σοβαρές καταγγελίες για αυταρχισμό και επικίνδυνες πρακτικές

Πέντε ειδικευμένοι ογκολόγοι καταγγέλλουν πρακτικές και αποφάσεις που, όπως υποστηρίζουν, θέτουν σε κίνδυνο τη φροντίδα χιλιάδων ασθενών

Προστάτεψε το συκώτι σου. Σώσε τον Κίτρινο Ήρωα!»

Καμπάνια ενημέρωσης της ΕΕΜΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ηπατικής Υγείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έξι μήνες χωρίς γ‑κάμερα το Βενιζέλειο – SOS για τη χρηματοδότηση και τις διαγνωστικές υπηρεσίες

Η καθυστέρηση στην προμήθεια νέου εξοπλισμού απειλεί πλέον την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, προειδοποιεί η Ένωση Εργαζομένων

Στρατηγικές αλλαγές στην ηγεσία της Allianz

Στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού διαδοχής και της οργανωτικής της ανάπτυξης

ΕΤΕ: Το ελληνικό επιχειρείν επενδύει σε κεφάλαιο και δεξιότητες για αύξηση παραγωγικότητας

Η κρίση στη Μ. Ανατολή βρίσκει τις ελληνικές ΜμΕ σε κρίσιμη καμπή ως προς την επενδυτική τους πορεία, όπως δείχνει η νέα Έρευνα Συγκυρίας της τράπεζας

Ο ΣΠΑΤΕ στο Υπουργείο Οικονομικών

Στο τραπέζι της συζήτησης, οι φόροι των ασφαλίστρων ζωής και υγείας

ΙΣΑ και φορείς ΠΦΥ: Να συνεχιστεί το «Προλαμβάνω» μετά τη λήξη της χρηματοδότησης

Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 5,2 εκατ. πολίτες, ενώ έχουν εντοπιστεί περίπου 180 χιλ. νοσήματα