Prime Insurance: Συνάντηση συνεργατών Β. Ελλάδας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 3η Εταιρική Εκδήλωση του δικτύου συνεργατών της Prime Insurance στη Βόρειο Ελλάδα, σε ειδική εκδήλωση στο Μακεδονία Palace την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Εκεί ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Ανδρέας Ρούβας, ο εκπρόσωπος της Εμπορικής Διεύθυνσης Μάριος Μήτρος και τα υπόλοιπα στελέχη της Prime Insurance είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στοιχεία και δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς, να αναλύσουν την πορεία του δικτύου της εταιρείας το α΄ πεντάμηνο του 2016, καθώς και να μιλήσουν για τα καινοτόμα προγράμματα υγείας της.

DSC_2640

Παράλληλα παρουσιάστηκαν όλες οι ενέργειες που υλοποίησε η εταιρεία για την ισχυροποίηση της θέσης της και των συνεργατών της αλλά και εκείνες που σχεδιάζονται για το επόμενο τρίμηνο.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι συνεργάτες της εταιρείας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ατζέντα της συνάντησης και με τις τοποθετήσεις και ερωτήσεις τους δημιούργησαν συμμετοχικό κλίμα και συνέβαλαν στην ανταλλαγή απόψεων. Η πολύ καλή γενική εντύπωση από τη συνάντηση ήταν ο κοινός παρονομαστής των σχολίων όλων των συμμετεχόντων, ενώ αναδείχθηκε η ανάγκη για συχνές αντίστοιχες εκδηλώσεις, καθώς και εκπαίδευση αλλά και διαρκή ενημέρωση για τα προϊόντα της εταιρείας και τα τεκταινόμενα στην ασφαλιστική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*