Σε ανοδική πορεία η NN με ρυθμό αύξησης 15%

Έντονους ρυθμούς ανάπτυξης καταγράφει και φέτος η NN, με την παραγωγή της να αυξάνεται με ρυθμούς της τάξης του 10 με 15%.

Στο τετράμηνο, τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εργασίες διαμορφώθηκαν στα επίπεδα των 36,4 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στρατηγικός της στόχος για τη χρήση του 2016 είναι το σύνολο της παραγωγής της να αυξηθεί από τα περίπου 75 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι στα 100 εκατ. ευρώ ή και να τα ξεπεράσει.

Κύριος μοχλός ανάπτυξης για την ΝΝ είναι τα προγράμματα Υγείας τα οποία παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση, λόγω και των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με τα κύρια Ταμεία ασφάλισης, καθώς και την πλήρη απαξίωση των κρατικών υποδομών στον τομέα της υγείας.

Όπως σημειώνεται, η εταιρεία με τα προϊόντα της απαντά στις νέες ανάγκες των ασφαλισμένων, καλύπτοντας τις αδυναμίες του κρατικού συστήματος υγείας, ενώ προστίθεται ότι εφόσον το κλίμα στην αγορά, αλλά και στο πολιτικό σκηνικό, δεν ανατραπεί, εφόσον δηλαδή δεν υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις ανάλογες αυτών του 2015, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στηρίζοντας στην ελληνική κοινωνία, σε ευαίσθητους τομείς όπως η υγεία.