Σημαντική αύξηση παραγωγής το 2016 για τη Generali

Με σημαντική αύξηση παραγωγής τρέχει το 2016 για τη Generali η οποία και φέτος προσβλέπει σε θετική εξέλιξη των μεγεθών της και σε νέα μερίδια αγοράς.

 

Ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2016 έκλεισε με αυξημένη παραγωγή κατά 7,5%, και με τους δύο βασικούς κλάδους ασφάλισης να κινούνται ανοδικά, παρά τις αντιξοότητες της περιόδου.

 

Η εταιρεία βιώνει μια ακόμη θετική χρονιά έχοντας κλείσει το 2015 με λειτουργική κερδοφορία 12 εκατ. ευρώ και αυξημένη παραγωγή κατά 4% στα 168 εκατ. ευρώ, δραστηριοποιούμενη σε μια αγορά η οποία έκλεισε και πέρυσι με αρνητικό πρόσημο κατά 5-6%» αναφέρει το IW ο CEO της εταιρείας, κ Πάνος Δημητρίου, για να προσθέσει ότι η θετική πορεία της Generali εξασφαλίζει νέα μερίδια αγοράς.

 

Κατά τον ίδιο, η εταιρεία επικεντρώνει την πολιτική της στις Γενικές Ασφαλίσεις και ειδικότερα στον κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτων, αλλά και στον κλάδο Υγείας, όπου με καινοτόμα προγράμματα και οικονομικά ελκυστικές προτάσεις προς τον καταναλωτή αυξάνει δυναμικά το χαρτοφυλάκιό της.

 

Ο κ. Δημητρίου θεωρεί ότι ο κλάδος των UL δεν προσφέρεται για θεαματικές επιδόσεις, διότι αν δεν υπάρχει εγγύηση το ρίσκο των χαμηλών επιτοκίων καλείται στο τέλος της ημέρας να το πληρώσει ο ασφαλισμένος, ενώ σε ότι αφορά τον κλάδο Ασφάλισης οχημάτων προβλέπει νέα πτώση του μέσου ασφαλίστρου, και εκτιμά ότι η καινοτομία στην προώθηση των προϊόντων πρέπει να επικεντρώνεται στη συμπεριφορά του οδηγού και βάσει αυτής να γίνεται η τιμολόγηση των προγραμμάτων.