Ο κ. Τζανέτος Καραντζής πρόεδρος της (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) απονέμει στον κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη το βραβείο στην κατηγορία Top Export Assistance Company

H GREAT διακρίνεται στα Greek Export Awards 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης στο πλαίσιο των Greek Export Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην οποία παρευρέθηκαν υψηλά στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και αρκετοί επίσημοι καλεσμένοι.

Τα Greek Exports Awards διοργανώνονται από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Ο θεσμός των βραβείων έχει ως σκοπό να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές στην εξαγωγική δραστηριότητα, όπως επίσης τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Η GREATGreek Exports & Trade ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Greek Exports Awards αποσπώντας βράβευση στην κατηγορία Top Export Assistance Company. Η GREAT έχει καταφέρει μέσα σε 1 χρόνο, να φέρει σε επαφή πάνω από 200 μεμονωμένες ελληνικές εταιρείες με αγοραστές σε χώρες – στόχους όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, την Κίνα κ.α. με μεγάλη επιτυχία. Η GREAT διοργάνωσε 20 διεθνείς εκθέσεις για το 2015 σε 14 χώρες καλύπτοντας τις 4 ηπείρους, ενώ παρουσιάζει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα για το 2016. Η GREAT έχει ήδη προγραμματίσει 30 διεθνείς εκθέσεις για το 2016, εκ των οποίων οι 21 αφορούν στα τρόφιμα, οι 7 στα κρασιά και τα αποστάγματα ενώ διευρύνει τις δράσεις της και στα δομικά υλικά, με 2 εκθεσιακά γεγονότα αρχικά. Η GREAT, δημιουργώντας έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων και των διεθνών αγοραστών, συνεχίζει το έργο της, ενισχύοντας τις υπάρχουσες δράσεις της και ανακαλύπτοντας συνεχώς νέες προτάσεις προβολής και προώθησης των ελληνικών προϊόντων σε όλον τον κόσμο. Όλες οι δράσεις της είναι αυστηρά μελετημένες και σχεδιασμένες με σκοπό τα ελληνικά προϊόντα να έχουν προορισμό αγορές που αποτελούν στόχο για την εξαγωγική κοινότητα της χώρας μας. Επιπρόσθετα, η συνεργασία της GREAT με την ECRM έρχεται να καλύψει ένα κενό στη διοργάνωση εξειδικευμένων συναντήσεων (Β2Β)  στις ΗΠΑ, παρέχοντας λύσεις ασφαλείς για επιχειρήσεις με ποικιλία προϊόντων που ψάχνουν διαφορετικά κανάλια διανομής.

Η ομάδα της GREAT συμβουλεύει και υποστηρίζει τους εκθέτες της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση, παρέχοντας πληροφορίες για τις αγορές που τους ενδιαφέρουν. Η δράση της GREAT δεν σταματά στη διοργάνωση επιτυχημένων εκθεσιακών γεγονότων αλλά στην πλήρη υποστήριξη των πελατών μας για την ανάπτυξη της εξαγωγικής τους δραστηριότητας προσφέροντας μία σειρά διαφοροποιημένων υπηρεσιών.

Το βραβείο απένειμε ο κ. Τζανέτος Καραντζής πρόεδρος της Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) στον κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη και αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της προσπάθειας που έχει καταβάλλει η GREAT μέχρι τώρα, στον 1 χρόνο λειτουργίας της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*