Η απάντηση της Γεροβασίλη στην ΠΟΕΔΗΝ

Την προσπάθεια της ηγεσίας στην ΠΟΕΔΗΝ να «χτυπήσει» το κυβερνητικό έργο μέσω της επίθεσης που έκανε στο «πρόσωπό» της, αφήνοντας αιχμές για εμπλοκή της σε σκάνδαλο στο χώρο της Υγείας (δείτε εδώ), «βλέπει» η Όλγα Γεροβασίλη.
«Η απροσχημάτιστη και πολιτικά εμπαθής επίθεση της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. προσκρούει βιαίως, όχι μόνο στην αλήθεια και στην κοινή πεποίθηση των πολιτών της Άρτας, αλλά και στην πολύχρονη δράση υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, απ’ όποια θέση κι αν βρέθηκα» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ. Ως προς τούτο, αναφέρει ότι από το 2012 έχει καταθέσει 7 ερωτήσεις και 3 αναφορές σχετικά με τα προβλήματα στελέχωσης και λειτουργίας του νοσοκομείου Άρτας.
«Ουδέποτε υπήρξα ανεπάγγελτη, όπως ουδέποτε κατέφυγα σε αθέμιτες μεθόδους κατά την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματός μου, για την οποία παραμένω υπερήφανη» επισημαίνει περαιτέρω στην απάντησή της ο κ. Γεροβασίλη, διευκρινίζοντας ότι με το που ανέλαβε καθήκοντα στην Κυβέρνηση διέκοψε την επαγγελματική της δραστηριότητα.
«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, πόσο μάλλον βεγγαλικά», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, εκτιμώντας ότι η αποκατάσταση της αλήθειας θα έρθει πολύ σύντομα από αξιόπιστους φορείς.
«Έστω και τότε, περιμένω μια γενναία συγνώμη, που θα αποκαταστήσει, στον ελάχιστο βαθμό, και το ρόλο των αιρετών συνδικαλιστών στο δημόσιο διάλογο και βίο»σημειώνει η κ. Γεροβασίλη και καταλήγει: «Η λασπολογία, τα ψεύδη και οι φωτογραφικές «κίτρινες» ανακοινώσεις δεν αλλάζουν τα γεγονότα, ούτε κάμπτουν την προσπάθειά μας να σπάσουμε τα δίκτυα συμφερόντων -μικρών και μεγάλων- και να πάμε γρήγορα τη χώρα μας ψηλά».

ΠΗΓΗ: virus.com.gr