Ενίσχυση της συνεργασίας ΙΝΤERAMERICAN – ΠΟΜΙΔΑ

Με ένα νέο, πιο προσιτό οικονομικά πρόγραμμα για την ασφάλιση ακινήτων, η INTERAMERICAN ανανεώνει και ενισχύει τη συνεργασία της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ). Πρόκειται για το πρόγραμμα “Compact”, που είναι προσαρμοσμένο στις βασικές ασφαλιστικές καλύψεις ως επιλογή για τους ιδιοκτήτες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το οποίο παρέχεται εναλλακτικά ως προς το ευρύτερο ΠΟΜΙΔΑ “Plus”, που περιέχει εξαιρετικά διευρυμένες καλύψεις προβλέποντας ωστόσο και απώλεια ενοικίου για τον ιδιοκτήτη μέχρι ένα δωδεκάμηνο, καθώς και κάλυψη για σεισμό.

Η συνεργασία ΠΟΜΙΔΑ–INTERAMERICAN ξεκίνησε το 2009 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Το συμβόλαιο της ΠΟΜΙΔΑ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομαδικές συμφωνίες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Παράλληλα, η εταιρεία έχει οργανώσει ειδικότερα το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων αποκλειστικής διανομής που διαθέτει πανελλαδικά, ώστε να παρέχει ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση στα ασφαλισμένα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ. Σύμφωνα με τον κ Γ. Πλωμαρίτης, διευθυντή ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της INTERAMERICAN, η άμεση αποζημιωτική αντίδραση της εταιρείας υπήρξε ανακουφιστική για τους πληγέντες στα Επίκαιρα καταστροφικά γεγονότα, όπως οι σεισμοί της Κεφαλονιάς πέρυσι και στις πρόσφατες πλημμύρες στο Ίλιον Αττικής γεγονός που ανέδειξε την αξία της ασφάλισης και της προνομιακής για τα μέλη της ομοσπονδίας, συνεργασίας των δύο οργανισμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλες οι καλύψεις παρέχονται σε πρώτο κίνδυνο -δηλαδή δεν υπολογίζεται ενδεχόμενη υπασφάλιση- σε ένα εύρος 30 κινδύνων, ενώ η εταιρεία αποζημιώνει σε αξία καινούριου (αντικατάστασης), μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παλαιότητα.

Επιπρόσθετα, η σχέση INTERAMERICAN–ΠΟΜΙΔΑ έχει αναπτυχθεί και στο πεδίο της κοινωνικής συνεισφοράς: για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι δύο οργανισμοί συνέδραμαν οικονομικά το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Στράτος Παραδιάς και στελέχη της εταιρείας επέδωσαν, κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση των μελών της ΠΟΜΙΔΑ, στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ένα σημαντικό ποσόν για την υποστήριξη των πρωτοβουλιών του δήμου υπέρ των αστέγων και απόρων της πρωτεύουσας. Η ενέργεια εκ μέρους της INTERAMERICAN προστίθεται στην ευρύτερη χορηγική συνδρομή της προς το ΚΥΑΔΑ κατά την τελευταία τριετία, στο πλαίσιο της εταιρικής εκστρατείας κοινωνικής υπευθυνότητας “Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*