Νέοι πιστοποιημένοι Financial Planners EFICERT

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος σπουδών με 14 νέους πιστοποιημένους Financial Planners από την EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η εκπαίδευση έγινε από τον στρατηγικό συνεργάτη της HFPA, την πολυεθνική εταιρεία συμβούλων KPMG.

Οι νέοι πιστοποιημένοι Financial Planners Eficert είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Ασημακοπούλου Ελένη, Βαφειάδης Γιώργος, Bazan Luis, Καστανάκης Κωνσταντίνος, Κουτσουλιέρη Γεωργία, Μαυρομάτης Ευστάθιος, Νούλας Κωνσταντίνος, Μπίρης Ευάγγελος, Μπουζάνης Διαμαντής, Παρασκάκης Θρασύβουλος, Πουρλίδας Θωμάς, Σίμογλου Γεώργιος, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, Συκοβάρης Δημοσθένης.

Ο αριθμός των Ελλήνων πιστοποιημένων Financial Planners EFICERT αριθμεί πλέον 44 μέλη, ενώ ο 3ος κύκλος πιστοποίησης έχει ήδη ξεκινήσει με 17 νέα μέλη HFPA, που αφού παρακολουθήσουν το εξάμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της KPMG θα υποβληθούν στις εξετάσεις πιστοποίησης της EFICERT.
.
Ο ρόλος ενός Financial Planner είναι σημαντικός ιδιαίτερα στην σημερινή ελληνική κοινωνία γιατί μπορεί ως εξειδικευμένος σύμβουλος να βοηθήσει ουσιαστικά τον πολίτη στο σχεδιασμό της ζωής του με μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας.

Ο επόμενος κύκλος πιστοποίησης αναμένεται να ξεκινήσει τον Mάρτιο 2015 (συμμετοχές έως 10/2/2015). Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σ’ αυτόν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος www.hfpa.gr ή να επικοινωνήσουν στο info@hfpa.gr για περισσότερες πληροφορίες.