Αυτοί είναι οι πρώτοι Έλληνες και Ελληνίδες European Insurance Intermediaries της EFICERT (λίστα)

Τα ονόματα των πρώτων Ελληνίδων και Ελλήνων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, European Insurance Intermediaries της EFICERT, κοσμούν πλέον την κατάλληλη ενότητα (δείτε εδώ) της ιστοσελίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Πιστοποιήσεων, EFICERT.

Οι εν λόγω συνάδελφοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι οι πρώτοι που λαμβάνουν την πιστοποίηση European Insurance Intermediary του εγκυρότατου αυτού Ευρωπαϊκού Οργανισμού, κατόπιν επιτυχούς αποφοίτησής τους από το Πρόγραμμα Σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων και, ειδικότερα, της Εκπαιδευτικής Ενότητας SQF (3) European Insurance Intermediary της EFICERT.

Το εν λόγω Πρόγραμμα Σπουδών υλοποιείται κατ΄ έτος από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, σε ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και υπό την πιστοποιητική αιγίδα της EFICERT.

Μάλιστα, ακόμη εξήντα (60) απόφοιτοι του Προγράμματος, αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες απόκτησης της επίζηλης αυτής επαγγελματικής ιδιότητας, λίαν συντόμως.

Ως εκ του μεγάλου ενδιαφέροντος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών μας προς το εν λόγω Πρόγραμμα Σπουδών, το Ε.Ι.Α.Σ. έχει ήδη ανακοινώσει τον νέο κύκλο του, με ημερομηνία έναρξής του τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 15.00-18.20.

Το Πρόγραμμα θα εξελίσσεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 15.00-18.20, έως την ολοκλήρωσή του την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, προς όφελος της μετεκπαίδευσης και της διεθνούς επαγγελματικής καταξίωσης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της αγοράς μας.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος είναι ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, (www.eias.gr), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

Διαβάστε περισσότερα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*