Μινέττα: Κέρδη 4,87 εκατ. ευρώ το πρώτο εννεάμηνο του 2014

Στα 4,87 εκ. ευρώ ανήλθαν τα κέρδη της Ευρωπαϊκής Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα για το εννεάμηνο του 2014. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία συνεχίζει να έχει σταθερή πορεία και να καταγράφει θετικά αποτελέσματα παρά την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει η Ελλάδα.

Ειδικότερα, το ίδιο διάστημα κατέβαλε σε 16.000 περίπου ασφαλισμένους ή/ και πελάτες αποζημιώσεις οι οποίες ανήλθαν στα 30,1 εκ. ευρώ, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Όπως αναφέρει «η αμεσότητα και η ταχύτατη αποζημίωση των ζημιών που αποτελούν αξίες διαχρονικές για τη ΜΙΝΕΤΤΑ, είναι αποτέλεσμα της ρευστότητας που έχει καθώς και της κεφαλαιακής της επάρκειας. Κατ’ αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η σταθερότητα και η αξιοπιστία της, μέσα στο δυσμενές και ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ δηλώνει παρούσα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και εγγυάται φερεγγυότητα και συνέπεια στους συνεργάτες και πελάτες της, ειδικότερα δε σε περιόδους κρίσης, όπως η σημερινή, όπου η συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης είναι καθοριστική».