Στον «αέρα» το νέο εταιρικό site της International Life

Στον αέρα βρίσκεται το νέο εταιρικό site της International Life στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.inlife.gr, στo πλαίσιo της φιλοσοφίας της εταιρείας για συνεχή και ολοκληρωμένη επικοινωνία με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της. Το νέο site αναδιαμορφώθηκε σε περιεχόμενο, εικαστικό, ευκολία χρήσης και τεχνολογική υποδομή, προβάλλοντας τους άξονες δράσεις της εταιρείας και συγκεκριμένα τις μοντέρνες ιδέες, την ποιότητα των υπηρεσιών, την καινοτομία, τη φιλικότητα και τον δυναμισμό της.

Το νέο site απευθύνεται στους καταναλωτές, τους συνεργάτες και τα δίκτυα πωλήσεων της International Life και αποτελεί πύλη ενημέρωσης για τους δημοσιογράφους. Εντάσσεται στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας και αναδεικνύει  το ξεκάθαρο προσανατολισμό της στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της. Βασικά εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση ήταν το σύγχρονο και το minimal εικαστικό, τα απλά, εύληπτα  και περιεκτικά κείμενα και ασφαλώς η ευκολία στην κατανόηση και την πλοήγηση.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα προϊόντα, τα οποία προβάλλονται στην κεντρική σελίδα, ταξινομημένα σε 3 βασικές κατηγορίες, οικονομικά προϊόντα για ιδιώτες, προϊόντα ολοκληρωμένης προστασίας για ιδιώτες και προϊόντα για επιχειρήσεις.  Η δομή που επιλέχθηκε αποδεικνύει τη φιλοσοφία της εταιρείας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε όλες τις κατηγορίες πελατών, βοηθώντας τον επισκέπτη να επιλέξει ασφαλιστικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του. Μέσω του νέου site, οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στο προηγμένο τεχνολογικά σύστημα Inlife Web System μέσω του οποίου εκτελούν το 100% των εργασιών τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη διαδραστικότητα και τη δυνατότητα για καθημερινή online επικοινωνία. Πέρα από την online φόρμα επικοινωνίας για θέματα που σχετίζονται με αποζημίωση, επικοινωνία με συνεργάτη, ενημέρωση για προϊόντα της εταιρείας και αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας, το νέο www.inlife.gr προσφέρει τη δυνατότητα call me back, έναν δίαυλο επικοινωνίας που ξεκινά με πρωτοβουλία του πελάτη. Επίσης, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να διατυπώσει τις παρατηρήσεις ή τα παράπονά του μέσω online φόρμας, στο πλαίσιο της οργανωμένης διαδικασίας διαχείρισης παραπόνων που ακολουθείται από την εταιρεία. Η φιλοσοφία της διαδραστικότητας ακολουθείται και στην αναζήτηση υποκαταστήματος μέσω google maps.

Για τους φίλους των social media networks, υπάρχει σχετική σύνδεση του νέου site.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το νέο μας site, το οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο διαδικτυακό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς. Ο απλός, σύγχρονος και φιλικός σχεδιασμός του, η άμεση επικοινωνία με τον επισκέπτη και η σύνδεσή του με τις social media πλατφόρμες αποδεικνύουν ότι είμαστε μια εταιρεία που ακολουθούμε τις εξελίξεις, έχουμε μοντέρνες ιδέες και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που μας οδηγούν ένα βήμα μπροστά. Η International Life φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη digital παρουσία με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της. Θεωρούμε ότι το νέο site θα συμβάλει στην ανανέωση της εικόνας μας και την προβολή της εξέλιξης και της ανοδικής πορείας μας με άξονες τη συνέπεια, την καινοτομία και τη διαφάνεια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*