Παγκόσμιος ηγέτης η Deloitte στις υπηρεσίες χρηματοοικονομικής διαχείρισης

Η Deloitte βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η εταιρία αναλύσεων Gartner -στη νέα της αναφορά με τίτλο 2012 Magic Quadrant for Global Financial Management Consulting Services – αναγνώρισε τις εταιρίες-μέλη του δικτύου της Deloitte ως κορυφαίες στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών γύρω από θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης (global financial management consulting services). 

«Οι εταιρίες-μέλη της Deloitte έχουν δεσμευτεί να αναγνωρίζουν και να εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις που προσδίδουν αξία στους πελάτες τους καθώς και, να τους βοηθούν να επιλύουν περίπλοκα ζητήματα», δήλωσε ο Steven Ehrenhalt, DTTL Global Finance Transformation Leader. «Η αναγνώριση της Gartner επιβεβαιώνει την παραπάνω δέσμευση και την αποτελεσματικότητα των εταιριών-μελών της Deloitte «να προσφέρουν την καλύτερη λύση -στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης- στους πελάτες μας».

Σύμφωνα με την Gartner, οι ηγέτες αυτής της κατηγορίας έχουν υψηλές επιδόσεις, σαφές όραμα και ικανότητες για δημιουργία αγορών έτσι ώστε να διατηρούν την ηγετική τους θέση. Γενικά, οι ηγέτες έχουν καλύτερη αντίληψη της αγοράς, έχουν όραμα και ολοκληρωμένες και ολιστικές μεθοδολογίες. Καλύπτουν μεγάλες γεωγραφικές περιοχές για την υποστήριξη των κατά τόπους πελατών τους, προωθούν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους σε παγκόσμιο επίπεδο και τις τοποθετούν στις κατάλληλες αγορές. Επιπλέον, οι ηγέτες είναι σε θέση να συμβουλεύουν τις ρυθμιστικές αρχές και να ενισχύουν τις επιχειρήσεις που πλήττονται οικονομικά από την κρίση.

Για την πληρότητα του οράματος, η Gartner αξιολογεί την ικανότητα των συμβούλων να διατυπώνουν λογικές προτάσεις σχετικά με την τρέχουσα και τη μελλοντική κατεύθυνση της αγοράς, την καινοτομία, τις ανάγκες των πελατών, και τις ανταγωνιστικές δυνάμεις καθώς και σε πόσο καλό σημείο τοποθετούνται στο χάρτη της Gartner. Επιπλέον, οι σύμβουλοι αξιολογούνται για την κατανόησή τους σχετικά με τους δυνατούς τρόπους αξιοποίησης των δυνάμεων της αγοράς στη δημιουργία ευκαιριών.
Η Gartner δεν επιδοκιμάζει κανένα πάροχο, προϊόν ή υπηρεσία που αναφέρεται στις έρευνές της, και δεν συμβουλεύει τους χρήστες τεχνολογίας να επιλέξουν μόνο τους παρόχους με τις υψηλότερες βαθμολογίες. Οι έρευνες της Gartner βασίζονται στις απόψεις του οργανισμού ερευνών της Gartner και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως γεγονότα. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Πηγή: Gartner, Magic Quadrant for Global Financial Management Consulting Services, 2012, Jacqueline Heng, John E. Van Decker, November 8, 2012.