Ταξίδι επιβράβευσης στο Μεξικό για τα Δίκτυα Πωλήσεων της Groupama Ασφαλιστικής

Η Groupama Ασφαλιστική επιβράβευσε με δύο αξέχαστες ταξιδιωτικές εξορμήσεις στο Μεξικό τους συνεργάτες της οι οποίοι διακρίθηκαν για τις κορυφαίες επιδόσεις τους το 2023.

Οι διαγωνισμοί πωλήσεων ετήσιας διάρκειας κινητοποίησαν το σύνολο του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας, ενδυναμώνοντας το αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της Groupama Ασφαλιστικής, της επίτευξης κοινών στόχων αλλά και της προσωπικής καταξίωσης του κάθε συνεργάτη ξεχωριστά.

Στο ταξίδι για το Δίκτυο Μη Αποκλειστικής Συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 30 Ιουνίου, συμμετείχαν 79 άτομα ενώ στο ταξίδι του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας, από 31 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν 65 άτομα.

Στα δύο ταξίδια, οι συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής γέμισαν ξανά τις μπαταρίες τους, περνώντας μοναδικές ημέρες εξερεύνησης, διασκέδασης, ευεξίας και χαλάρωσης στη Χερσόνησο Γιουκατάν και στην εξωτική Πλάγια Ντελ Κάρμεν, ένα μικρό διαμάντι στις ακτές της Καραϊβικής Θάλασσας.

Οι συνεργάτες του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας επισκέφτηκαν το Ecopark Kantun Chi, ένα οικολογικό πάρκο εξαιρετικής ομορφιάς, όπου θαύμασαν την ιδιαίτερη τοπική πανίδα και χλωρίδα, ενώ οι συνεργάτες του Δικτύου Μη Αποκλειστικής Συνεργασίας ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Τουλούμ, πόλη γνωστή για τα καλοδιατηρημένα ερείπια μιας αρχαίας πόλης-λιμανιού των Μάγια.

Οι περιηγήσεις περιλάμβαναν ακόμα επίσκεψη στο υδάτινο πάρκο Xel Ha, με ένα μεγάλο φάσμα υδάτινων δραστηριοτήτων, ξενάγηση στον αρχαιολογικό Χώρο Τσιτσέν Ιτζά, τη φανταστική μητρόπολη των Μάγια και τέλος επιβίβαση σε καταμαράν με προορισμό το «νησί των γυναικών», Isla Mujeres. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στα αμέτρητα μπαρ της Quinta Avenida, να χορέψουν στους μεξικάνικους ρυθμούς και να γευτούν την εκπληκτική τοπική κουζίνα.

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να επενδύει στον σχεδιασμό διαγωνισμών πωλήσεων που ενισχύουν την ομαδικότητα και την αριστεία των συνεργατών της, ανταμείβοντας την προσπάθειά τους με έναν ακόμα προορισμό ζωής το 2025.