Μινέττα: Ανάπτυξη, εκσυγχρονισμός και πελατοκεντρική νοοτροπία στην Κρήτη

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα ανταποκρίνεται με ανάπτυξη στις προκλήσεις της εποχής και εγκαινιάζει το νέο της υποκατάστημα στην Κρήτη, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία της στην νησιωτική Ελλάδα.

Στελέχη της Εταιρείας, που έδωσαν το παρών στα εγκαίνια, παρουσίασαν συνοπτικά το προφίλ της Εταιρείας, τόνισαν τη σημασία που αποδίδει η Εταιρεία στην δυναμική αγορά της Κρήτης και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο νέο γραφείο. 

Ταυτόχρονα, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με συνεργάτες της εταιρείας σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο και εξέτασαν νέους τρόπους ενδυνάμωσης των εργασιών. Τόσο η λειτουργία του νέου υποκαταστήματος όσο και οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στοχεύουν στην δημιουργία υγειών βάσεων ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα στο νησί, δίνοντας έμφαση στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών και την άμεση καταβολή αποζημιώσεων. 

Στα πλαίσιο αυτά, η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα οργάνωσε πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της στη Λεωφόρο Συγγρού ημερίδα μετεκπαίδευσης των συνεργατών του υποκαταστήματος Κρήτης με στόχο την άμεση ενημέρωσή τους δίπλα στους έμπειρους υπαλλήλους της Εταιρείας και την ανταλλαγή εποικοδομητικών απόψεων.

Το νέο Διοικητικό Κέντρο Εξυπηρέτησης των συνεργατών και πελατών για ολόκληρη την Κρήτη στεγάζεται στην διεύθυνση Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 176 στην περιοχή του Ηρακλείου.