Η Interamerican επιβραβεύει τους συνεργάτες της με ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιαπωνία

Η Interamerican, συνεχίζοντας την παράδοση της ετήσιας επιβράβευσης των συνεργατών του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεών της, διοργάνωσε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ιαπωνία, τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, από τις 18 έως τις 26 Ιουνίου 2024. Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν μια χώρα που κανείς τους δεν είχε επισκεφτεί προηγουμένως.

Στο ταξίδι συμμετείχαν πάνω από 100 συνεργάτες του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Interamericanστελέχη της Διοίκησης της Interamerican, ασφαλιστικοί σύμβουλοι,  Unit managers, συντονιστές καθώς και διοικητικό προσωπικό.

 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες εξερεύνησαν εμβληματικές πόλεις και περιοχές της Ιαπωνίας, όπως το Τόκιο, το Κιότο, την Καμακούρα και τη Νάρα. Επισκέφθηκαν αξιοθέατα όπως οι ναοί Μετζί Τζεγκού, Κιγιομίζου-ντέρα και Τοντάιτζι, καθώς και τα μουσεία TeamLab και MOMAT. Είδαν το Αυτοκρατορικό Παλάτι και ανέβηκαν στο Tokyo Skytree. Ξεχωριστή εμπειρία ήταν η διαδρομή με το τρένο-βολίδα από το Τόκιο στο Κιότο και μια κρουαζιέρα με δείπνο στον κόλπο του Τόκιο, όπου παρακολούθησαν ένα μοναδικό Geisha show.

 Το ταξίδι αυτό δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για αναψυχή και ανακαλύψεις, αλλά και για επαγγελματική ανάπτυξη. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, κ. Γιάννη Καντώρο, καθώς και με άλλα κορυφαία στελέχη της εταιρίας, όπως ο κ. Rene Scholten, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, η κα Linda Nieuwenhuizen, Γενική Διευθύντρια Customer Value & Experience, ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας, ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων.

 Μεταξύ άλλων ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, δήλωσε: «Το ταξίδι μας στην Ιαπωνία ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους στην Interamerican. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην ανάπτυξή τους. Επιστρέφουμε γεμάτοι νέες εμπειρίες και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία τις νέες προκλήσεις και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της Interamerican».

 Ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, ανέφερε από την πλευρά του: «Η εμπειρία αυτού του μαγικού ταξιδιού κατάφερε να ενώσει τις δυνάμεις μας σε μια περιπέτεια εξερεύνησης και ανακάλυψης αλλά παράλληλα ενισχύσαμε τη συνοχή και την αφοσίωσή μας ως ομάδα. Συνεχίζουμε παραμένοντας προσηλωμένοι στη διαρκή υποστήριξη και ανάπτυξη των πολύτιμων συνεργατών μας».

Η ομάδα της Interamerican επέστρεψε στην Ελλάδα διπλά κερδισμένη, πλούσια σε εμπειρίες και γνώση και αποφασισμένη να οδηγήσει την εταιρία στην κορυφή της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.