Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιαπωνία για διακριθέντες συνεργάτες της Allianz

Με ένα μακρινό προορισμό ζωής, τη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» επιβράβευσε η Allianz Ελλάδος τους αποκλειστικούς συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο Διαγωνισμό Πωλήσεων του 2017.

Ο Διαγωνισμός, που αφορούσε προϊόντα Συσσώρευσης Κεφαλαίου, Σύνταξης και Αποταμίευσης, Προστασίας και Υγείας, κινητοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των συνεργατών του αποκλειστικού δικτύου της εταιρείας. Άλλωστε, η συμμετοχή στους διαγωνισμούς πωλήσεων «εδραιώνει και ενισχύει το αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της Allianz, μια ομάδα με κοινές αξίες, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια επαγγελματική καταξίωση και επίτευξη υψηλών στόχων», όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση..

Το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού ήταν αφιερωμένο στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, μια πόλη αντιθέσεων από το μέλλον, που συνδυάζει αρμονικά την προηγμένη τεχνολογία και την οικονομική ανάπτυξη με την πνευματικότητα των ανθρώπων της. Τις επόμενες ημέρες οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Κιότο, την πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας και επίκεντρο της παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση εργασίας του Δικτύου Πωλήσεων με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Allianz είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν μέσω διαδραστικής άσκησης στη σύγχρονη μεθοδολογία καθορισμού στόχου, να θυμηθούν τα βήματα επιτυχίας προς την επίτευξη του στόχου αλλά και μέσα από μια δομημένη διαδικασία να μάθουν πώς να ελέγχουν και να αξιολογούν τα αποτελέσματά τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*