Θεσμικοί παράγοντες και άνθρωποι της αγοράς τίμησαν τον Δρ. Χρήστο Νούνη στην παρουσίαση του βιβλίου του

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συνεργατών και θεσμικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, η πρώτη επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δρ. Χ. Νούνη, του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού πονήματος στην χώρα μας που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στον θεσμό της Επαγγελματικής Ασφάλισης, με τίτλο «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Προοπτικές Ανάπτυξης του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης».
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Νικόλαος Δ. Φίλιππας, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς & Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, ο κ. Σταύρος Θωμαδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture Ελλάδος, και ο υποφαινόμενος συγγραφέας του βιβλίου.
Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Γαβριήλ Αμίτσης, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Ο κ. Νούνης σε μήνυμά του αναφέρει:
Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους τους ομιλητές για την τιμή που μου κάνανε να προλογίσουνε το βιβλίο αλλά και όλους οσοι αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να παραστούν στην όμορφη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, Yποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Ιωάννης Τσικριπής, Γενικός Διευθυντής Προληπτικής Εποπτείας και Εξυγίανσης της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, η κα Μαριάννα Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, ο κ. Γιώργος Ζαββός, Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, ο κ. Νότης Μηταράκης, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Γιώργος Μουλκιώτης, Βουλευτής και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., καθώς επίσης και εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του ευρύτερου χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού χώρου.
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου…