ΜΙΝΕΤΤΑ HOME PACKS: Αναβαθμισμένα ασφαλιστικά προγράμματα για την Κατοικία σου

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε μεγάλο διάστημα της ζωής μας, το καταφύγιό μας, το μέρος όπου ζούμε πολλές όμορφες στιγμές. Αποτελεί επίσης και ένα ξεχωριστό και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Η ΜΙΝΕΤΤΑ, αντιλαμβανόμενη τη σημασία που έχει το σπίτι στην ποιότητα της ζωής μας, προσφέρει εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας-δευτερεύουσας κατοικίας, της εξοχικής κατοικίας, του στεγαστικού δανείου, αλλά και της κατοικίας βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των ασφαλιστικών λύσεων που παρέχει και την προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες του κοινού, η ΜΙΝΕΤΤΑ πρόσφατα αναβάθμισε τα προγράμματα Home Pack. Τα προγράμματα διακρίνονται για τους ξεκάθαρους όρους και την ουσιαστική προστασία που προσφέρουν στους ασφαλισμένους σε περίπτωση που προκύψει κάποιο απρόβλεπτο γεγονός, ενώ η άμεση και δίκαιη αποζημίωση παραμένει βασικό μέλημα της εταιρίας εδώ και 50 χρόνια.

Προγράμματα Ηome Pack

Home Pack Κύρια / Δευτερεύουσα κατοικία

Πλήρες πακέτο για κτίριο και περιεχόμενο με ή χωρίς απαλλαγές. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή/και ενοικιαστές που επιθυμούν πλήρη κάλυψη για την κατοικία τους. Καλύπτονται κύριες ή δευτερεύουσες κατοικίες (μονοκατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα κ.λπ.).

Home Pack Εξοχική

Ολοκληρωμένο πακέτο για κτίριο ή κτίριο και περιεχόμενο. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που επιθυμούν πλήρη κάλυψη για την εξοχική τους κατοικία. Καλύπτονται εξοχικές κατοικίες (μονοκατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα κ.λπ.).

Home Pack Στεγαστικό

Πλήρης κάλυψη για κτίριο με ή χωρίς απαλλαγές. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που θέλουν να ασφαλίσουν την (ενυπόθηκη) κατοικία τους. Καλύπτονται ενυπόθηκες κατοικίες (διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες κ.λπ.).

Home Pack Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (BnB)

Πλήρες πακέτο για κτίριο και περιεχόμενο. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που επιθυμούν να ασφαλίσουν την κατοικία τους για την περίοδο μίσθωσης και ιδιοκατοίκησης. Καλύπτονται κατοικίες (διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες κ.λπ.).

Πλεονεκτήματα ΜΙΝΕΤΤΑ ΗΟΜΕ Packs

Παροχή 10% συνδυαστικής έκπτωσης με την ασφάλιση οχήματος στον ίδιο ιδιοκτήτη
Παροχή έκπτωσης 20% για την εξοχική κατοικία με την ασφάλιση της κύριας
Παροχή έκπτωσης 20% σε διαμερίσματα ορόφου
Κάλυψη σεισμού με ενιαία τιμολόγηση για όλη την Ελλάδα
Δυνατότητα ασφάλισης χωρίς απαλλαγές (εφαρμόζεται 2% απαλλαγή μόνο στις καλύψεις σεισμού & καθίζησης / κατολίσθησης)

Επωφεληθείτε επιπλέον με:

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική σχέση προσφερόμενων καλύψεων-ασφαλίστρων
Προτεραιότητα στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση από το δίκτυο των συνεργατών και τους ανθρώπους της εταιρίας
Άμεση αποζημίωση
Δωρεάν ετήσιο check up
Δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις