Η μεγάλη βραδιά της Interamerican

To Zάππειο Μέγαρο επέλεξε φέτος η Interamerican για καθιερωμένες βραβεύσεις των διακεκριμένων συνεργατών τόσο του αποκλειστικού της Δικτύου Πωλήσεων όσο και του Δικτύου Συνεργαζόμενων Πρακτόρων και Μεσιτών.

Η Interamerican πέρασε μία κρίσιμη χρονιά, όπως το 2023, με επιτυχία και παραγωγικά αποτελέσματα (σ.σ. αύξηση 8% στα καθαρά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα).

Ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Γ. Καντώρος συνεχάρη τους συνεργάτες για το θετικό αποτέλεσμα όλων σχεδόν των γραμμών ασφάλισης τη χρονιά που μας πέρασε.

Επίσης, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς στον κλάδο υγείας, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στο ολιγοπώλιο που έχει εδραιωθεί στον χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων, τόνισε το επίτευγμα με τα €450 εκατ. εγγεγραμμένων ασφαλίστρων του περασμένου έτους. Παράλληλα παρέθεσε σημαντικούς αριθμούς που επιβεβαιώνουν την υψηλή ετοιμότητα της Interamerican όπως: 250 εκ. ευρώ αποζημιώσεις, 65 εκ. ευρώ αμοιβές σε συνεργάτες, 6.871 μεταφορές με ασθενοφόρο, 530.000 περιστατικά οδικής βοήθειας, 123 αερομεταφορές, 464.000 επισκέψεις και εξετάσεις στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας του ομίλου.

Τέλος, μία όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των δύο τιμητικών βραβείων «Αλέξανδρος Ταμπουράς» και «Δημήτρης Κοντομηνάς». 

Το βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς» απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Αγγουρίδη και το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς» απονεμήθηκε στον Ηλία Αποστολόπουλο.