Η Mega Brokers ανακοινώνει την στρατηγική εξαγορά της TZORTZIS S.A.

H Mega Brokers, ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός πράκτορας στην Ελλάδα ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση μέσω της στρατηγικής συμφωνίας εξαγοράς της TZORTZIS S.A.

Η Mega Brokers απέκτησε το 100% των μετοχών της TZORTZIS S.A. με ιδία κεφάλαια και συνεχίζει τις δραστηριότητες της με μεγάλη ρευστότητα και με μηδενικό δανεισμό.

Αυτή η κίνηση είναι ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες μας καθώς θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων των 2 οργανισμών με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο ενοποιημένος οργανισμός θα έχει περισσότερα από 75 εκατ. καθαρά ασφάλιστρα, 330,000 ιδιώτες ασφαλισμένους, 4,000 επιχειρήσεις, 70 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και 1550 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα με διοικητικά γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους για το 2024 και ο Γιάννης Τζώρτζης θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της TZORTZIS S.A. Ο Γιάννης Τζώρτζης θα αναλάβει επίσης ρόλο Αντιπροέδρου (non-executive) στην Mega Brokers με ευθύνη την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Περιφέρεια.

Αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της εξέλιξης της Mega Brokers και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με οικονομική σταθερότητα και συνέπεια προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο Γιάννης Τζώρτζης, CEO TZORTSIS S.A. δήλωσε:

‘’Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να εντασσόμαστε στην ηγέτιδα εταιρεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Ελλάδα. Με τον Τάσο μοιραζόμαστε ίδιες αξίες, πάθος και στόχους και είμαι βέβαιος ότι ως ομάδα θα πετύχουμε ακόμα υψηλότερες κορυφές. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνω στην Mega Brokers’’.

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO Mega Brokers δήλωσε:

‘’Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Γιάννη και την TZORTZIS S.A. στην οικογένεια της Mega Brokers. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην ασφαλιστική αγορά. Ο Γιάννης Τζώρτζης είναι ένας αυτοδημιούργητος ασφαλιστής, μάνατζερ και επιχειρηματίας που έχει καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα. Είναι για μένα τιμή που ξεκινάμε αυτή την κοινή πορεία και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα! ‘’

Η εταιρεία Μασούρος και Συνεργάτες ενήργησε ως νομικός σύμβουλος για τη συναλλαγή.