Ιντερσαλόνικα: Προσοχή στις «Γνωματεύσεις»

Σε ανακοίνωση της η Ιντερσαλόνικα αναφέρεται σε περίπτωση ασφαλισμένης που έλαβε λανθασμένη γνωμάτευση για την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«Στης ακρίβειας τον καιρό» οι πάντες μηχανεύονται τα πάντα για την βόλεψή τους. Μία παρόμοια περίπτωση αντιμετώπισε πρόσφατα μία κάτοχος-οδηγός αυτοκινήτου, που έμεινε ξαφνικά στον δρόμο και τηλεφώνησε για συμβουλή σε γνωστό της συνεργείο επισκευής οχημάτων, από το οποίο έλαβε τηλεφωνικώς «γνωμάτευση» περί ανάγκης μεταφοράς του οχήματος για «αντικατάσταση αντλίας βενζίνης», δηλαδή περίπου ο μισθός της σε κόστος.

Πεισθείσα από την τηλεφωνική διάγνωση-γνωμάτευση, κάλεσε την Βοήθεια της ασφαλιστικής της εταιρίας Ιντερσαλόνικα, της οποίας ο  Μηχανοτεχνίτης διέγνωσε επί τόπου απλό πρόβλημα τροφοδοσίας, που επιδιόρθωσε αμέσως και έμεινε άναυδη, αλλά πολύ ευχαριστημένη η εύπιστη κυρία και παρ’ ολίγον θύμα τηλεφωνικής… διάγνωσης!

Η συνημμένη επιστολή του Ασφαλιστικού Πράκτορά της βεβαιώνει όλα τα παραπάνω πολύ διδακτικά και χρήσιμα στις εποχές που ζούμε.

Την ευχαριστήρια επιστολή μπορείτε να δείτε εδώ