Aναγνώριση της International Life από φορείς της ασφαλιστικής αγοράς

Διακεκριμένα στελέχη της International Life βραβεύτηκαν στο 10ο συνέδριο κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων ζωής LIMRA, το Συνέδριο των καταξιωμένων ασφαλιστικών συμβούλων ζωής από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Συνέδριο με κεντρικό μήνυμα «Δυνατοί στις Προκλήσεις, Καθορίζουμε το αύριο» πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Divani Apollon & Spa, στην Αθήνα.

Στο Συνέδριο τιμήθηκαν οι συνεργάτες της εταιρείας που ξεχώρισαν την διετία 2010-2011. Συγκεκριμένα στις 3 πρώτες θέσεις της Εταιρείας διακρίθηκαν οι κ.κ. Ηλίας Αποστολόπουλος (υποκατάστημα Καλλιθέας), με υπερκάλυψη του 150% του στόχου  και Κωνσταντίνος Φλόκας (υποκατάστημα Καλλιθέας), με υπερκάλυψη του 150% του στόχου, οι οποίοι έλαβαν και τη διάκριση ισόβιου μέλους, καθώς και ο Νίκος Κομπόγιωργας (υποκατάστημα Καλλιθέας), ο οποίος υπερκάλυψε το 150% του στόχου.

Επίσης, τιμητικές διακρίσεις κορυφαίων ασφαλιστών ζωής απονεμήθηκαν στους κ.κ. Χαράλαμπο Γεωργάκο (υποκατάστημα Θεσσαλονίκης), Παντελή Ευθυμιάδη (υποκατάστημα Π. Τοπχαναλή στη Δράμα), Σοφία Ζερβουδάκη (υποκατάστημα Καλλιθέας), Δημήτρη Μακρή (υποκατάστημα Γ. Χατζή στην Αθήνα), Νίκη Νόμπελη (υποκατάστημα Κηφισιάς), Γιάννη Πετρουλάκη (υποκατάστημα Π. Τζοάνου στην Κόρινθο), Αριστέα Σπυριδάκου (υποκατάστημα Π. Κυρανάκη στην Αθήνα), Δημοσθένη Συκοβάρη (υποκατάστημα Χαλκίδας) και Θωμά Χατζηιωάννου (υποκατάστημα Νάουσας).

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρόεδρος της International Life ΑΕΑΖ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος τοποθετήθηκε σχετικά με  το κρίσιμο ζήτημα «Παρόν και Μέλλον των Ασφαλίσεων Προσώπων» με μια εμπεριστατωμένη και κατατοπιστική ομιλία. Επίσης, η Υπεύθυνη Γραφείου Ν. Ερυθραίας, κα Νίκη Νόμπελη, συμμετείχε σε πάνελ με ειδικούς της ασφαλιστικής αγοράς και κέρδισε το κοινό με μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση αναφορικά με τη διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου και την αύξηση πωλήσεων σε συνθήκες έλλειψης ρευστότητας.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον αριθμό των συνεργατών μας πέτυχαν τα κριτήρια του Διαγωνισμού και διακρίθηκαν σε αυτό το συνέδριο της LIMRA. Τα Συνέδρια της LIMRA είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός στην ασφαλιστική βιομηχανία που προάγουν τον επαγγελματισμό και την οργάνωση στο επάγγελμά μας. Θεωρούμε τις διακρίσεις των συνεργατών μας μια εξαιρετική επιτυχία και αναγνώριση για την International Life».

Το Συνέδριο παρακολούθησαν κορυφαία διοικητικά στελέχη του Ομίλου καθώς και συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων.