back to top
11.4 C
Athens
Δευτέρα 23 Μαρτίου 2026

Διεύθυνση Δ. Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής: Οι συνεργάτες που διακρίθηκαν το 2023

Με τρεις εκδηλώσεις βραβεύσεων σε Χανιά, Λαύριο και Θεσσαλονίκη, η Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου της  Εθνικής Ασφαλιστικής τίμησε τους συνεργάτες της για τις πρωταγωνιστικές τους επιδόσεις κατά το 2023.

Οι διακρίσεις αυτές αφορούν όλους τους κλάδους ασφαλιστικής δραστηριότητας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τις αξίες που διαχρονικά η Διεύθυνση καλλιεργεί και εφαρμόζει στην πράξη με μετρήσιμα αποτελέσματα.

- Advertisement -

«Οι διακρίσεις που ανήκουν στους Συντονιστές και στους Συνεργάτες δημιουργούν αισιοδοξία για τις προοπτικές του 2024 και ενισχύουν την δυναμική της μεγάλης ασφαλιστικής ομάδας που αποτελεί τη Διεύθυνση μας. Πρωτοπορούμε, εφαρμόζουμε στο έπακρο την τεχνολογία, καινοτομούμε και εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Αναστασίου.

- Advertisement -

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε από τα Χανιά στις 22/02, όπου και ταξίδεψε ο κ. Αναστασίου προκειμένου να βραβεύσει ο ίδιος τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Στ. Δερμιτζάκη και τους διακριθέντες συνεργάτες του. Την εκδήλωση τίμησε, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής Αναλήψεων Κλάδου Ζωής κ. Δ. Παπαχρήστου και ο Προϊστάμενος του Υποκαταστήματος Χανίων κ. Α. Γιαννακάκης.

Στις 04/03 ακολούθησε η εκδήλωση βραβεύσεων στο Λαύριο, όπου ο κ. Αναστασίου μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Στ. Δερμιτζάκη, τίμησαν την Συντονίστρια κυρία Φ. Μουλαϊδου για τις συνολικές επιδόσεις της ομάδας της.

Η τρίτη εκδήλωση βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στις 12/04 στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της Διεύθυνσης. Εκεί, βραβεύθηκαν οι συνεργάτες της Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας που διακρίθηκαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της Εταιρίας και συγκεκριμένα οι κκ. Αχ. Σδράκας (Γενικός Διευθυντής), Δ. Παπαχρήστου (Διευθυντής Αναλήψεων Κλάδου Ζωής). Γ. Νικολόπουλος (Διευθυντής Αποζημιώσεων Κλάδου Ζωής), Γ. Χατζηκωνσταντίνου (Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων), οι RM Βόρειας & Νότιας Ελλάδας κκ. Λ. Γιουρτσίδης και Ε. Κόκκινος, και η Προϊσταμένη του Κεντρικού Διοικητικού Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης κα Τ. Βαχαρακίδου.

Ευκαιρίας δοθείσης, πραγματοποιήθηκαν την ίδια και την προηγούμενη μέρα συναντήσεις μεταξύ όλων των συνεργατών της Διεύθυνσης και των στελεχών της Εταιρείας στις οποίες έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Εταιρείας, την ψηφιακή της εξέλιξη, αλλά και την καθημερινή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Αναστασίου έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Συντονιστές της Διεύθυνσης που σηκώνουν το βάρος της καθημερινότητας των Συνεργατών και κάθε χρόνο βελτιώνουν τα αποτελέσματά τους. Συγκεκριμένα, η μεγάλη γεωγραφική και πληθυσμιακή έκταση της Διεύθυνσης στηρίζεται άοκνα από τους Συντονιστές:

Αναπληρωτές Διευθυντές

Δερμιτζάκης Στέλιος – Χανιά, Λαύριο

Καραμούζης Γιάννης – Περιστέρι, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

Μιχαηλίδης Άρης – Θεσ/νίκη, Βόλος, Κατερίνη

Ομαδάρχες

Δρένος Διονύσης– Θεσ/νίκη

Καρακώστα Αριστέα– Θεσ/νίκη, Βόλος

Μουλαϊδου Φωτεινή – Λαύριο

Ροκαδάκης Γιώργος – Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

Τεκερλέκη Στέλλα – Θεσ/νίκη, Κιλκίς, Σέρρες

Τζαβέλλας Νεκτάριος– Θεσ/νίκη

Κλείνοντας, ο κ. Αναστασίου ανακοίνωσε τις θέσεις της Διεύθυνσης Πανελλαδικά στην Εταιρία για το 2023, συνεχάρη όλους τους διακριθέντες και ευχαρίστησε το Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρίας που ανταποκρίνεται καθημερινά στις ανάγκες του παραγωγικού Δικτύου, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε γεύμα σε γιορτινό κλίμα, αφού τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς – αλλά και της νέας που ήδη βρίσκεται στο 2ο τρίμηνο -, προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερες ποιοτικές και ποσοτικές επιτυχίες για τη Διεύθυνση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2026

Ο Π. Τσώνης, Chief Technology Officer της εταιρείας, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα: «Γιατί η ασφάλιση είναι κλάδος του μέλλοντος: Tech, data & νέες καριέρες»

Η DIN Agents πέταξε ψηλά με τους συνεργάτες της στην Καππαδοκία

Η εταιρεία πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία ομαδικότητας και ανακάλυψης, ενώ ήδη σχεδιάζει την επόμενη, από κοινού με την Απόλλων

Προσδοκίες για εκτόνωση της έντασης στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση – Συνάντηση με την Εθνική Ασφαλιστική

Μετά τη μεγάλη κινητοποίηση, οι θεσμικοί εκπρόσωποι της διαμεσολάβησης συναντήθηκαν εντέλει και σε καλό κλίμα με τη διοίκηση της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Silver βραβείο για το Megabrokers Insurance A.I. Advisor

Η διάκριση στην κατηγορία «Best Digital Initiative for Brokers / Insurers» επιβεβαιώνει τη στρατηγική επένδυση της Mega Brokers σε τεχνολογία και ψηφιακό μετασχηματισμό

Ασημένιο «Best Insurance Portal» το EurolifeEnter

Η πλατφόρμα της Eurolife FFH απλουστεύει τη διαχείριση κάθε πτυχής του ασφαλιστηρίου, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τα στάνταρ της αγοράς

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική υποδέχτηκε τα Δίκτυα Συνεργατών στα νέα της γραφεία

Με ισχυρή θέση και γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία εμμένει στις 4 αρχές της: Φερεγγυότητα, Ποιότητα, Σεβασμός, Υπευθυνότητα

Η Εθνική Ασφαλιστική στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2026

Ο Π. Τσώνης, Chief Technology Officer της εταιρείας, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα: «Γιατί η ασφάλιση είναι κλάδος του μέλλοντος: Tech, data & νέες καριέρες»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Fuel Pass 2026: Πώς θα πάρετε την επιδότηση στον λογαριασμό σας

Εισοδηματικά κριτήρια, διαδικασία αίτησης και τρόποι πληρωμής

EIOPA: Τετραπλασιάστηκαν τα πρόστιμα κατ’ εφαρμογή της IDD το 2024

Μειωμένο σε σχέση με το 2023 το συνολικό ποσό προστίμων στην Ελλάδα

Έχει πράγματι το banassurance περισσότερη δύναμη από τους brokers; Τι μας είπαν…

Μήπως δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την πέτρα που έχει αρχίσει να κυλάει στον κατήφορο, αλλά να τη σπρώξουμε να πάει ακόμα περισσότερο;

Αύξηση 6,6% στα υπό διαχείριση κεφάλαια του κλάδου ζωής το 2025

Τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές ασφαλίσεις η άνοδος προκύπτει κατά κύριο λόγο από προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις

Silver βραβείο για το Megabrokers Insurance A.I. Advisor

Η διάκριση στην κατηγορία «Best Digital Initiative for Brokers / Insurers» επιβεβαιώνει τη στρατηγική επένδυση της Mega Brokers σε τεχνολογία και ψηφιακό μετασχηματισμό