SafeCape Insurance.Office: Ολοκληρωμένη λύση cloud για τα πιο σύγχρονα ασφαλιστικά γραφεία

H SafeCape ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης 3.0 της εφαρμογής SafeCape Insurance.Office για ασφαλιστικά γραφεία

Η SafeCape είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει τη νέα έκδοση 3.0 της εφαρμογής SafeCape Insurance.Office, της πλέον ολοκληρωμένης λύσης cloud για το σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο. Η νέα αυτή έκδοση είναι το αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρείας στην καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση, συνδυάζοντας τεχνολογικές αναβαθμίσεις με πρακτικές βελτιώσεις που ενισχύουν την καθημερινή εμπειρία χρήσης. Η νέα έκδοση βασίζεται στο .NET 8.0, την τελευταία και πιο προηγμένη έκδοση της πλατφόρμας ανάπτυξης λογισμικού της Microsoft. Ως μέλος του προγράμματος “Microsoft AI Cloud Partner Program“, η SafeCape εγγυάται ότι η εφαρμογή Insurance.Office βασίζεται σε μια πλατφόρμα που υποστηρίζει μακροχρόνια σταθερότητα, ασφάλεια και τη δυνατότητα για μελλοντικές ενσωματώσεις Τεχνητής Νοημοσύνης. Επιπλέον, η νέα έκδοση περιλαμβάνει νέες δυνατότητες cloud, κάτι που επιτρέπει βελτιωμένη διασύνδεση με τις ψηφιακές υπηρεσίες των ασφαλιστικών εταιρειών, όπως Τυπώνω-Πληρώνω κ.α., προσφέροντας αυξημένη αποδοτικότητα και νέες δυνατότητες αυτοματισμού. Σύντομα, θα διατίθεται δοκιμαστική πρόσβαση σε επιλεγμένες λειτουργίες αυτής της διασύνδεσης για πελάτες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις καινούριες δυνατότητες.

Η έκδοση 3.0 της εφαρμογής SafeCape Insurance.Office περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινή εμπειρία χρήσης, όπως: 

  • Επανασχεδιασμένες Αναζητήσεις: Νέος ευέλικτος σχεδιασμός αναζητήσεων με προσαρμοσμένη διάταξη κριτηρίων και εμφάνιση των πιο συχνών κριτηρίων αναζήτησης.
  • Προσαρμογή Στηλών: Προσωποποιημένη διάταξη στηλών στις αναζητήσεις που αποθηκεύεται και μετά την επανεκκίνηση της εφαρμογής.
  • Φιλτράρισμα σε Πραγματικό Χρόνο: Αναβαθμισμένη λειτουργία φιλτραρίσματος με ελεύθερο κείμενο για γρήγορες και ακριβείς αναζητήσεις.
  • Προσαρμόσιμη Κορδέλα: Επιλογή μεταξύ πλήρους ή απλοποιημένης κορδέλας για μια πιο ευέλικτη εμπειρία χρήσης.

Σε αυτή τη νέα έκδοση, διατηρήθηκε η αίσθηση της οικειότητας που έχουν αναπτύξει οι χρήστες της εφαρμογής, ενσωματώνοντας όμως ταυτόχρονα νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, προσφέροντας έτσι μια ομαλή μετάβαση στην ενημερωμένη έκδοση χωρίς ριζική αλλαγή της εμπειρίας χρήσης. Η νέα έκδοση Insurance.Office 3.0 αποτελεί μια σταθερή βάση για τις μελλοντικές καινοτομίες και μια ένδειξη της αφοσίωσης της SafeCape στη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη της εφαρμογής, προσφέροντας στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τα καλύτερα δυνατά εργαλεία προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα έκδοση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας:

https://safecape.gr/products/insuranceoffice/InsuranceOfficeVersion3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*