Salesforce: 6.300 νέες θέσεις εργασίας και $1.9 δις σε κύκλο εργασιών νέων επιχειρήσεων

Οδηγεί τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους σ΄ έναν πελατοκεντρικό κόσμο και συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας

  • Η Salesforce αναγνωρίζει τη σημασία της Ελλάδας και επενδύει ενεργά σε συνεργάτες και πανεπιστήμια, με στόχο την επιστροφή ταλαντούχων στελεχών στη χώρα, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τον μετασχηματισμό της σε τεχνολογικό κόμβο για επιχειρήσεις
  • Σύμφωνα με την ετήσια αναφορά του IDC, η Salesforce θα συμβάλλει στη  δημιουργία 6.300 νέων θέσεων εργασίας και σχεδόν 1.9 δις δολάρια σε κύκλο εργασιών νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα μέχρι το 2026.

Η Salesforce, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) στον κόσμο, πραγματοποίησε πρόσφατα το  συνέδριο “Salesforce Live: Athens” στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν οι κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας και νέφους (cloud) της Salesforce, δείχνοντας στους παρευρισκόμενους πώς μπορούν να διαχειριστούν επιτυχώς τις εταιρείες τους σε έναν πελατοκεντρικό κόσμο.

Η Salesforce αναγνωρίζει τη σημασία της Ελλάδας και επενδύει ενεργά σε συνεργάτες και πανεπιστήμια, με στόχο την επιστροφή ταλαντούχων στελεχών στη χώρα, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την επαναφορά των νέων που έχουν αποσυνδεθεί από την αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της στην Ελλάδα, η Salesforce θα συνεχίσει να επενδύει στην υποστήριξη πελατών και συνεργατών, καθώς η προοπτική να γίνει ένας από τους βασικούς παράγοντες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, δίνοντας ώθηση στις επιχειρήσεις και στην πολιτεία να ανακάμψουν και να οικοδομήσουν μια νέα ανθεκτική και βιώσιμη οικονομία και κοινωνία, αποτελεί πρόκληση για την εταιρεία. «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένας κόμβος νέων ψηφιακών ταλέντων», δήλωσε ο Robin Fisher, Αντιπρόεδρος της Salesforce για την περιοχή της Μεσογείου, του Ισραήλ, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, «γι’ αυτό τον σκοπό συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και εταίρους, παρέχοντας παράλληλα το Trailhead, τη δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα της Salesforce, η οποία είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε έχει βασικές ψηφιακές γνώσεις».

Η Ελλάδα είναι μία από τις αγορές με την υψηλότερη ετήσια ανάπτυξη στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την Ετήσια Οικονομική Έκθεση του IDC, η Salesforce αναμένεται να συμβάλλει στη δημιουργία 9,3 εκατ. νέων θέσεων εργασίας και περισσότερων από 1,6 τρις. δολαρίων σε νέα επιχειρηματικά έσοδα έως το 2026, ενώ το ελληνικό οικοσύστημα πελατών και συνεργατών της Salesforce αναμένεται να δημιουργήσει 6.300 νέες θέσεις εργασίας και σχεδόν 1.9 δις δολάρια σε κύκλο εργασιών μέχρι το 2026.

Το ελληνικό οικοσύστημα της Salesforce, το οποίο περιλαμβάνει εταιρείες και οργανισμούς όπως οι Accenture, Cognity, Deloitte, IBM, Intasoft, KPMG, NetU, Prime Consulting, PwC, Qivos, Robin Consulting, Satori Analytics και TEKA Systems, αποτελεί ένα κόμβο γεμάτο από ευκαιρίες, ανταλλαγή γνώσης και επιτυχίες σε αυτόν τον, καινούριο, ψηφιακό κόσμο. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πελάτες της Salesforce μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες το όραμα και την εμπειρία τους, καθώς και το πώς κατόρθωσαν να ξεπεράσουν σημαντικές προκλήσεις που αντιμετώπισαν, αξιοποιώντας την πλατφόρμα της Salesforce,  Customer 360.

Το Customer 360, το οποίο θέτει στο επίκεντρο τον πελάτη, έχει επανασχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει την εργασία από οπουδήποτε στον κόσμο. Με κορυφαίες εφαρμογές όπως το Slack, το οποίο συνδέει πελάτες, συνεργάτες και φιλικά bot, και με άλλες επιχειρηματικές λύσεις, επιτρέπει τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, τα ταξίδια, τις μεταφορές και  άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες. 

Το Customer 360 υποστηρίζεται από τον πυλώνα Einstein, μία πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης η οποία δίνει δεδομένα – στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, καθώς και 151 δις προβλέψεις την ημέρα, που βοηθούν τις εταιρείες να παρέχουν προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους και, φυσικά, να έχουν ταχύτερη απόδοση της επένδυσης.

Το συνδρομητικό μοντέλο της εταιρείας επιτρέπει σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους -μικρότερες ή μεγαλύτερες- να χρησιμοποιούν τεχνολογικές λύσεις αιχμής, όπως το cloud, την κινητή, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη φωνητική και Τεχνητή Νοημοσύνη για να συνδέονται με τους πελάτες τους σε έναν τεχνολογικά αναπτυγμένο κόσμο, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και παρέχοντας τις έξυπνες και εξατομικευμένες εμπειρίες που αναμένουν οι πελάτες, τοποθετώντας τους τελευταίους στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων κάθε επιχείρησης. Με αυτόματες ενημερώσεις / νέες κυκλοφορίες τρείς (3) φορές τον χρόνο, οι πελάτες της Salesforce έχουν πρόσβαση σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες τους.

“Η Salesforce δεν είναι απλά ένα εργαλείο πωλήσεων. Είναι μια πλατφόρμα 360º που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν σωστά με τους πελάτες τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.  Η Salesforce είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που λειτουργεί ως front office για οποιασδήποτε επιχείρηση” είπε ο Robin Fisher, τονίζοντας ότι «η πανδημία απέδειξε πως μπορούμε να επιτύχουμε από οπουδήποτε, αφού σε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας ακόμα και από απόσταση». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*