Η Affidea εκ νέου στα «Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea ξεχώρισε και φέτος στις επιχειρηματικές διακρίσεις «Diamonds of the Greek Economy 2023», έναν θεσμό που αναδεικνύει τις δυναμικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έπειτα από αξιολόγηση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία από τη «Ναυτεμπορική», επιβράβευσε 38 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες κατέγραψαν σημαντικές επιδόσεις το 2022 σύμφωνα με τα καθαρά τους αποτελέσματα, λειτούργησαν ως εταιρείες- πρότυπα στον τομέα τους και κατ’ επέκτασιν καταλαμβάνουν ισχυρή θέση στην αγορά, αποτελώντας τα «διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν και της ελληνικής οικονομίας.

Η Affidea, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, βραβεύτηκε ως το μοναδικό brand του κλάδου Υγείας για τη σταθερή αναπτυξιακή της στρατηγική. Τα τελευταία χρόνια, τονίζεται, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, με συνεχή επέκταση δικτύου, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και κυρίως εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην προαγωγή της υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, κατά την παραλαβή του βραβείου ανέφερε: «Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται με σταθερότητα και συνέπεια στη χώρα μας. Είμαι αισιόδοξος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και ότι η Affidea θα συνεχίσει να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Όλη η οικογένεια της Affidea, διοίκηση και εργαζόμενοι, είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση, την οποία και τους αφιερώνω».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ανώτατα στελέχη επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι επιμελητηρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*