Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην «Ψηφιακή Ανάπτυξη»

Η είσοδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στην «Ψηφιακή Ανάπτυξη» του ΕΣΠΑ, μετά από τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποτελεί ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα προς την αναβάθμιση, αναγνώριση και στήριξη του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης!

Την απόφαση υπέγραψε, τη φετινή χρονιά, ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννης Τσακίρης, παράλληλα με την ένταξη του κλάδου στην «Πράσινη Ανάπτυξη» του ΕΣΠΑ. Πλέον, οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να ωφεληθούν, να υποστηριχθούν και να εξελιχθούν με ευρωπαϊκά κονδύλια σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα που σχετίζεται με την ψηφιακή τους εξέλιξη. 

Η ένταξη στο ΕΣΠΑ σηματοδοτεί για τις επιχειρήσεις του κλάδου μας μια μεγάλη στήριξη σε όλο το φάσμα των ψηφιακών εφαρμογών που χρειάζονται τα γραφεία για να αξιοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία και εδραιώνει την παρουσία του κλάδου στο ΕΣΠΑ, μια εξέλιξη που ξεκίνησε από το παρελθόν. Το πρώτο βήμα ήταν η, μετά από τις προσπάθειες του ΕΕΑ, είσοδος-ένταξη του επαγγέλματος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στα προγράμματα στήριξης των κλάδων που επλήγησαν από την πανδημία και, ακολούθως, στο ΕΣΠΑ, με την αποκατάσταση μιας λανθασμένης διατύπωσης-θεώρησης.

*Από τον Οδηγό Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*