Coface: Το ελληνικό υποκατάστημα ξεχωρίζει διεθνώς και επιβραβεύει τους συνεργάτες

Μία όμορφη εκδήλωση για τους συνεργάτες της διοργάνωσε το υποκατάστημα της Coface στην Ελλάδα.

Κατά την ομιλία της η κα. Μαρία Παπαζαρκάδα, Country Manager Ελλάδας & Κύπρου της Coface, ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας, παρουσίασε στοιχεία για την ραγδαία και δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, προανήγγειλε νέα προϊόντα που θα βγουν στην αγορά, ενώ τέλος έκανε μία σύντομη αναφορά στις δράσεις της Coface, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Το insuranceworld.gr ήταν παρών στην εκδήλωση και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

To ελληνικό υποκατάστημα είναι ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα στον κόσμο και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Ο κύκλος εργασιών ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με στοιχεία Αυγούστου 2023, οι συμβάσεις αφορούν 300 πελάτες, με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο άνω των 9 δισ. ευρώ.

Μάλιστα η μητρική COFACE, πολύ πριν η DBRS δώσει επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα, είχε δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης της στην χώρα μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, από νωρίς οι πελάτες της να έχουν πολύ καλύτερους όρους και το ελληνικό υποκατάστημα να λάβει έμπρακτη αναγνώριση και εμπιστοσύνη.

Όπως πληροφορηθήκαμε, κάθε Σεπτέμβριο η COFACE θα γιορτάζει μαζί με τους συνεργάτες της, μεσίτες και πράκτορες, καθιερώνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό. Οι δύο καλύτεροι συνεργάτες θα λαμβάνουν μεγάλα δώρα και τα εύσημα από την μητρική.

Η κα. Μαρία Παπαζαρκάδα με την ομάδα στελεχών της COFACE

Η κα. Παπαζαρκάδα, εκ Καρδίτσας ορμώμενη και ως γνήσια Θεσσαλή, αναφέρθηκε στις πλημμύρες που ισοπέδωσαν τον κάμπο. Μάλιστα, κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά είναι ότι με πρωτοβουλία της εστάλη ανθρωπιστική βοήθεια, με είδη πρώτης ανάγκης, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Παράλληλα θα συνδράμει στο έργο αποκατάστασης των σχολικών μονάδων, που επλήγησαν από τις πλημμύρες, δίνοντας τους χρώμα ξανά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Είμαστε το ταχύτερο και αναπτυσσόμενο υποκατάστημα της Περιφέρειας μας και ένα από τα ταχύτερα στον κόσμο. Χάρη σε εσάς, στην πίστη και την εμπιστοσύνη σας. 

Με τη μη κατονομαζόμενη κάλυψη που δεν μπορεί να προϋπολογιστεί, ξεπερνάμε σε ασφάλιση τα 18 δισεκατομμύρια ευρώ σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Δυναμώσαμε χάρη σε εσάς και ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε την στήριξη. Ερχόμαστε να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά δυο νέα προϊόντα και 2 νέα portals, τα οποία θα βοηθήσουν στην καθημερινή διαχείριση των πελατών και στην ανάπτυξη των πιστώσεων. Θα είναι διαθέσιμα το πρώτο εξάμηνο του 2024. Το ένα αφορά τους συνεργάτες και το άλλο τους πελάτες, ενισχύοντας την ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εύκολο, γρήγορο, ψηφιακό περιβάλλον διαχείρισης που θα σας επιτρέπει, όπου κι αν βρίσκετε, να βγάζετε μόνοι σας την ασφάλιση των πιστώσεων και να έχετε στα χέρια σας μια ψηφιακή λύση. Ερχόμαστε να καλύψουμε κενά που υπάρχουν.

Είμαστε υποστηρικτές της safe water sports, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, των εθελοντών δασοπυροσβεστών, ενώ καθε χρονο υποστηρίζουμε και μια διαφορετική οργανωση για το παιδί. Τρέχουμε στο race for the cure για όλες τις γυναίκες” ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Παπαζαρκάδα.

Βαρόμετρο Coface Q4 2022: Από την υπέρμετρη απαισιοδοξία, στην υπέρμετρη αισιοδοξία

Λίγα λόγια για την Coface 

Η Coface ίδρυσε υποκατάστημα στην ελληνική αγορά ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία του Ομίλου της Coface στην χώρα μας. Σήμερα η ελληνική ομάδα της Coface απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη. 

Με σχεδόν 70 χρόνια παρουσίας η COFACE, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην Ασφάλιση Πιστώσεων, έχει βοηθήσει ώστε να γίνονται οι επιχειρήσεις ανθεκτικές και να συμβάλουν στη δημιουργία βίωσιμου πλούτου παγκοσμίως.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*