H Coface αγόρασε αμερικανική boutique ανάλυσης δεδομένων

H Coface ανακοίνωσε την εξαγορά της Βορειοαμερικανικής boutique εταιρείας ανάλυσης δεδομένων Rel8ed.

Η εξαγορά φέρνει νέες, ισχυρές δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων με εμπλουτισμένα πακέτα πληροφοριών. Από την κίνηση αυτή θα ωφεληθεί η δυναμική της ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων της Coface, αλλά και οι πελάτες της σε επίπεδο επιχειρηματικής πληροφόρησης.

Oscar Villalonga, CEO της Coface

 

“Τον τελευταίο χρόνο, καθώς συνεργαστήκαμε με την Rel8ed, μας έγινε ξεκάθαρη η ξεχωριστή δυναμική που έφερε η συνεργασία αυτή σε εμάς και τους πελάτες μας στην αγορά της Β. Αμερικής, όπου υπάρχει δυσκολία εντοπισμού πληροφοριών για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.» ανέφερε ο Oscar Villalonga, CEO της Coface για την Β. Αμερική.

  • “Φέρνοντας τη μοναδική τους προσέγγιση και μεθοδολογία στην ανάλυση ανοιχτών και εναλλακτικών πηγών δεδομένων, θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην επέκταση της βάσης δεδομένων μας. Εν τέλει, θα μας βοηθήσουν στο να υποστηρίξουμε καλύτερα τους πελάτες μας, που χρειάζονται λεπτομερή έλεγχο του ρίσκου των πιστώσεων και των εφοδιαστικών αλυσίδων τους.”

Η Rel8ed ιδρύθηκε το 2015 με τη βοήθεια του προγράμματος Innovate Niagara στο Ontario, και διαθέτει γραφεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η Rel8ed ειδικεύεται στην ενοποίηση, διασταύρωση, ανάλυση και εξαγωγή συμπερασμάτων από δεδομένα πολλαπλών πηγών. Πελάτες της Rel8ed είναι πολυεθνικές εταιρείες, κυβερνήσεις και επαγγελματικές ενώσεις.

 

Το 2019, η Coface ίδρυσε ένα εργαστήριο δεδομένων στο Παρίσι προκειμένου να μοχλεύσει τεχνολογίες επιστήμης δεδομένων προς τη βελτίωση των προϊόντων της, των εκτιμήσεων κινδύνου, και την προσφορά νέων υπηρεσιών. Αυτή η εξαγορά ενισχύει και συμπληρώνει την προσέγγιση αυτή.

Οι πελάτες της Coface θα ωφεληθούν άμεσα με βελτιώσεις σε ποιότητα και ταχύτητα, αλλά κυρίως μέσω της επέκτασης της δραστηριότητας των επιχειρηματικών κινήσεων, χάρη στην καλύτερη πληροφόρηση.

Thibault Surer, Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Coface.
  • “Οι Εταιρείες δεν χρειάζονται απλώς πρόσβαση σε ένα εύρος πηγών δεδομένων, χρειάζονται αναλυτικά προβλέψεων και αποτελεσματικά συμπεράσματα ώστε να υποστηρίξουν τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τους ειδικούς της Rel8ed στην Coface. Η προσθήκη των ταλέντων τους και των ικανοτήτων τους θα μας επιτρέψει να εμπλουτίσουμε τις δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους πελάτες μας.” Είπε ο Thibault Surer, Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Coface.

Πηγή: banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*