back to top
17.9 C
Athens
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

ARAG DAY στην Ελλάδα

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Από το board του ομίλου της ARAG στη Γερμανία προτάθηκε φέτος να καθιερωθεί από όλες τις εταιρίες του ομίλου μία ημέρα του χρόνου ως ARAG DAY προκειμένου να γίνουν διακριτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στις χώρες όπου έχει τοπική παρουσία.

- Advertisement -

Όλες οι εταιρίες αποδέχθηκαν την πρόκληση αυτή και ετοιμάζονται. Κοινή αφετηρία όλων είναι να αφιερώσουν την ARAG DAY σε κάποια δράση, τέτοια που να συνδέει το όνομά μας με τον εταιρικό της σκοπό, όπως αυτός εκφράστηκε στο όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Heinrich Fassbender.

Μένοντας αναλλοίωτο στην πάροδο των χρόνων το ιδρυτικό όραμα της ARAG ήταν και εξακολουθεί να είναι: «Η διευκόλυνση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στη δικαιοσύνη κατά τρόπο που αυτή να μην αποτελεί προνόμιο των οικονομικά ισχυρών, αποκλειομένων των υπολοίπων».

- Advertisement -

Πρόκειται δηλαδή για μία δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σήμερα το όραμα του ιδρυτή της ARAG αντανακλάται στους 17 παγκόσμιους «Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs)» του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ειδικότερα ο στόχος 16.3 αναφέρεται στην «προώθηση του κράτους δικαίου σε εθνικά και διεθνή επίπεδα και στην εξασφάλιση της ίσης πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους».

Στα παραπάνω πλαίσια, η ARAG Hellas αποφάσισε να αφιερώσει την ARAG DAY 2023 στην διευκόλυνση της πρόσβασης στη δικαιοσύνη των συνανθρώπων μας με προβλήματα όρασης και σε συνεργασία με τον δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», κύριο Βαγγέλη Αυγουλά, προγραμματίζει μία press conference.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29.09.2023 και ώρα 15:00 στην κεντρική αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, Αθήνα ΤΚ 10679) στην οποία θα εκφραστούν οι σκέψεις και οι προθέσεις της ARAG Hellas.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δ. Τσεκούρας: Κάτι συμβαίνει τελευταία στον διακανονισμό των ζημιών αυτοκινήτου

Όπως όλοι ξέρετε, στις ζημίες αυτοκινήτου γενικά, λαμβάνει χώρα μια αντιπαράθεση συγκρουόμενων συμφερόντων που καταλήγει στο δίπολο του διεκδικούντος και του καταβάλλοντος την αποζημίωση.

ΑRAG DAY: “Θεωρούμε πως έχουμε συμβάλλει με τις μικρές μας δυνάμεις σε κάτι μεγάλο”

Την 26.9.2024 έλαβε χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση της ARAG Hellas υπό τον τίτλο ARAG DAY 2024.

Β. Αυγουλάς: Όσα έχουν επιτευχθεί και όσα πρέπει να γίνουν για τα Άτομα με Αναπηρία

Στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία και σε όσα έχουν επιτευχθεί σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματά τους αναφέρθηκε στην ομιλία του, στο πλαίσιο της ARAG DAY 2024

Δ. Τσεκούρας: Μια πανηγυρική διαπίστωση και μια κοινή δράση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η “ACCESS TO JUSTICE - ARAG DAY 2024” που είχε ως στόχο την ανάδειξη του ζητήματος της προσβασιμότητας στη δικαιοσύνη.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εγκαινίασε τον φετινό κύκλο των συνεδρίων της από τη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση

FINANCIAL PLANNERS: Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον για το 1ο Financial Planning Forum 

Eξετάστηκαν στο Forum, όλα τα θέματα των επενδύσεων, από την πλευρά των ασφαλιστών, των συμβούλων, των προιόντων και των πελατών  

Η Γιορτή της Αιμοδοσίας! 

Σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον χώρο των γραφείων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών 

Μία από τις σημαντικές παραμέτρων των ατυχημάτων στα μεγάλα και όχι μόνο, αστικά κέντρα είναι η μεγάλη έξοδος των ηλικιωμένων στους δρόμους.

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea

Ενημέρωση για την σημαντική επένδυση του Ομίλου στο πλαίσιο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, καθώς και την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού

Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden

Ξεκίνησε χτες Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 το συνέδριο των αντασφαλιστών στο Baden Baden στην Βάδη Βυρτεμβέργη με τις κύριες συζητήσεις των αντασφαλιστών να επικεντρώνονται στις συνθήκες της προσφοράς και της ζήτησης.