Ιντερσαλόνικα: Εγγραφές για το Πιστοποιητικό Α’

Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, της ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’ στην Αθήνα στις 23/09/2012, ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων στις ασφαλίσεις προσώπων, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τον νέο Κύκλο Σπουδών άρχισαν. 

Τα μαθήματα που θα αρχίσουν την Παρασκευή 31/08/2012 θα διεξαχθούν στο κτήριο της Γενικής Διεύθυνσης Αθηνών & Νότιας Ελλάδας του Ομίλου, στη Λεωφόρο Συγγρού 175 στην Αθήνα και θα ολοκληρωθούν σε δύο Σαββατοκύριακα (01 και 02/09 και 08 και 09/09/2012).   

Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό όπου εμπεριέχονται τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων με τα νέα δεδομένα της Τράπεζας της Ελλάδος και οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών όπου αναλύεται διεξοδικά η νέα εξεταστέα ύλη. 

Η προθεσμία για την υποβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος, της Αίτησης Συμμετοχής στις εξετάσεις λήγει την Κυριακή 02/09/2012 και το παράβολο των εξετάσεων πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Τρίτη 04/09/2012. Σχετικές οδηγίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης.  

Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση εγγυώνται την επιτυχία στις εξετάσεις που οργανώνονται από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο κ. Ανέστη Κεφαλίδη στο 2310492100 & 2310492207 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Kefalidis.A@intersalonica.gr.