Η επίσημη πρώτη του νέου εμπορικού διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής

Toν νέο εμπορικό διευθυντή, κ. Βαγγέλη Οικονομόπουλο, ο οποίος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην καθιερωμένη συνάντηση των συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής, προλόγισε ο CEO κ. Χρήστος Κάτσιος, μιλώντας με τα πιο θερμά λόγια.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο νέος εμπορικός διευθυντής, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας, είπε μεταξύ άλλων:

“Τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2022 ήταν εξαιρετικά και το 2023 συνεχίζεται με αυξημένη ένταση όπου στο α’ εξάμηνο έχουμε αύξηση της τάξης του 15% και μάλιστα αυτή η ανάπτυξη έρχεται από πολλούς κλάδους και από όλα τα προϊόντα και από πολλούς συνεργάτες. Συνάδει με την πολυδιάστατη στρατηγική μας. Αυτή δεν θα υπήρχε χωρίς εσάς”.

Μιλώντας για πρώτη φορά ως εμπορικός διευθυντής παρέθεσε 3 έννοιες, σκιαγραφώντας την εμπορική φιλοσοφία:

Έννοια ισορροπίας (Η οποία βρίσκεται μεταξύ εμπειρίας, γνώσης και κληρονομιάς που έχετε κτίσει)

Έννοια απλότητας (Οι ασφαλιστικές εταιρείες διέπονται από κανονιστικές υποχρεώσεις, πολυδαίδαλα συστήματα και εμείς επιδιώκουμε, επενδύοντας στην τεχνολογία και τους ανθρώπους, να τη μετατρέψουμε σε απλή λύση, τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες μας.

Έννοια ανθρωπίνων σχέσεων: (Ο κυριότερος λόγος που συνεργάζεστε με την εταιρεία μας είναι η σχέσεις αξιοπιστίας που έχουμε χτίσει και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτές).

Χρήστος Κάτσιος, CEO Groupama Ασφαλιστικής: Από το 2016 δεν αλλάζει η στρατηγική μας, προχωράμε με απλότητα και αξιοπιστία