Η Groupama Ασφαλιστική αναδεικνύεται Top Employer και για το 2024

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Groupama Ασφαλιστική αναδείχθηκε κορυφαίος εργοδότης από τον ανεξάρτητο και διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute. 

Η νέα διάκριση αναγνωρίζει τη διαρκή προσήλωση της Groupama Ασφαλιστικής στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους της, οι οποίοι έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εκτεταμένης και απαιτητικής  διαδικασίας αξιολόγησης, εξετάστηκαν σε μεγάλο βάθος έξι τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που περιλάμβαναν 20 θεματικές ενότητες και 350 παραμέτρους. Ιδιαίτερα υψηλές ήταν οι επιδόσεις που σημείωσε η Groupama Ασφαλιστική τόσο σε θέματα στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού όσο και σε πρωτοβουλίες για τη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, την προσέλκυση & ανάπτυξη των εργαζομένων της.

H Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Groupama Ασφαλιστικής, Μαρίνα Βέργου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και γιορτάζουμε για τη σημαντική αυτή διάκριση, η οποία αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς μας προσπάθειας να οικοδομήσουμε μια οργανωσιακή κουλτούρα που θέτει τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο και αποτελεί το μόνο μακροπρόθεσμα βιώσιμο συγκριτικό πλεονέκτημα. Σκοπός μας είναι η επένδυση σε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποί μας μπορούν να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους για να υλοποιήσουν τους στόχους τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τις αξίες της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, με συνέπεια, στοχεύοντας στην ευημερία των ανθρώπων μας και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για πρόοδο και επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Groupama Ασφαλιστικής που υποστηρίζουν και επιβεβαιώνουν καθημερινά τη δέσμευσή μας «Σίγουρα δίπλα σας»”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*