Brokers Union Α.Ε. & Blue Aigaion Α.Ε.: Συνεχής οργανική ανάπτυξη, αύξηση παραγωγικών αποτελεσμάτων

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα για το 1ο εξάμηνο του 2023

Με την ολοκλήρωση του παραγωγικού κλεισίματος του 1ου εξαμήνου 2023, αποτυπώνεται η συνεχόμενη οργανική ανάπτυξη, για τις εταιρίες Brokers Union Α.Ε. Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και την Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων, καθώς και η σημαντική αύξηση των ενοποιημένων παραγωγικών αποτελεσμάτων τους, που ανέρχονται σε   27.000.000 ευρώ  (καθαρά ασφάλιστρα συν δικαίωμα) παρουσιάζοντας αύξηση 38% σε σχέση με τα παραγωγικά  αποτελέσματα του αντίστοιχου  1ου εξαμήνου του προηγούμενου έτους 2022, με την  σύνθεση του χαρτοφυλακίου να τείνει στο 50/50 ( Κλάδος Οχημάτων/ Λοιποί Κλάδοι).

Είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει το σχεδιασμό του  business plan, το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιεί  η Διοίκηση των Εταιριών του Ομίλου υπό την  καθοδήγηση του κυρίου Βελλιάδη Νικόλαου και την άριστη  συνεργασία μεταξύ των  κ.κ Στέφανου Βελλιάδη ( Αντιπρόεδρο των εταιριών Brokers Union ΑΕ & Blue Aigaion ΑΕ), Dominique Βελλιάδη (Πρόεδρο της Blue Aigaion) και Φώτη Καλαμπαλίκη (Διευθύνων Σύμβουλο της Brokers Union ΑΕ & μέλος του Δ.Σ. της Blue Aigaion ΑΕ) καθώς και της Διοικητικής Ομάδας τους.

«Η δυναμική πορεία προς την κορυφή συνεχίζεται. Η αύξηση παραγωγής στους Λοιπούς Κλάδους κατά 25% και στον Κλάδο Υγείας κατά 28%, αν μη τι άλλο δείχνει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και την ολιστική εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε. Ο στόχος των 60.000.000 ευρώ πολύ σύντομα θα είναι μια πραγματικότητα για τον Όμιλό μας », υπογραμμίζει ο Πρόεδρος κύριος Νικόλαος Βελλιάδης.

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά, για μια ακόμη φορά όλους τους εργαζόμενους των Εταιριών, που με την συνεχόμενη προσπάθεια και την απρόσκοπτη εργασία τους έχουν συνδράμει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*